mocker
Pioneer
- BNB
- 0,00024050
Üniversiteden Maliye bölümü mezunu olan ve Maliye bölümünden yüksek lisans yapan Taner Koşar yaklaşık 5-6 sene önce BTC ile tanışmıştı. O zaman beraber kaldığı ev arkadaşıyla bitcoin haberlerini takip eden Taner bitcoinin fiyatı 500 dolar iken acaba gerçekten güvenilir mi yoksa ponzi mi diye fikir çatışması yaşarken üstüne bitcoin ile ilgili bilgi birikimi olmaması ve işlem yapılan borsaların güvenilirliği hakkında bilgisi olmadığndan dolayı bu işe girişememiş.
Taner beyin hedefi bu borsaya geç girmiş olsada her gün önceki güne göre yapmış olduğu al sat işlemleriyle karını artırarak 55 bin dolar yapmayı hedefliyormuş.
Sizin de çevrenizde veya tanıdıklarınızdan böyle duruma düşen var mı ? Düşen varsa şuan ne diyorlar o zamanki kaça fırsat hakkında ?
Şahsen benim başıma gelse büyük bir çöküş yaşardım 😀
Yukarda yazdıklarım hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi degildir. Asla yazıklarıma göre işlem yapmayınız.
Kaynak: koinbülteni.com
Eger alsaydım evde istenmeyen çocuk olacaktım
Nihayet 2017 yılında Taner bey bu işlerde güven sorununu aşmış ve gerekli bilgi birikimine erişmiş borsalar vs. hakkında fakat yatırım yapmak amacıyla ailesine bu konuyu açmış fakat ailesi tarafından bitcoin almak için onay alamamış. Bunun için aslında belki de hayırlı olduğunu söylüyor çünkü 2017 yılında BTC 20 bin dolar civarındayken alacaktım fakat sonra bitcoin 3 bin dolar seviyelerine düşünce ailem beni evde istenmeyen çocuk ilan edeceklerdi.Geçde olsa artık kar ediyor
Taner bey konuşmada bahsi geçen ev arkadaşıyla yakın zamanda kripto borsasına girmiş ve kar etmeye başlamışlar. Yaklaşık 6 bin Türk lirası ile bu digital sektöre giren Taner bey 1 ay gibi kısa bir sürede yaklaşık 1500 dolar kazanç etmeyi başarmış.Taner beyin hedefi bu borsaya geç girmiş olsada her gün önceki güne göre yapmış olduğu al sat işlemleriyle karını artırarak 55 bin dolar yapmayı hedefliyormuş.
Peki ailesi şimdi pişman mı?
Ailesinin bitcoin borsasına giriş yaptığını bildiklerini söyleyen Taner bey ailesinin pişman olduğuna inanıyor. Fakat 2017 de eğer bitcoin alsaydım 3 bin dolara düştüğünde büyük ihtimal bana çok kızacaklardı diyerek sözlerini tamamladı.Sizin de çevrenizde veya tanıdıklarınızdan böyle duruma düşen var mı ? Düşen varsa şuan ne diyorlar o zamanki kaça fırsat hakkında ?
Şahsen benim başıma gelse büyük bir çöküş yaşardım 😀
Yukarda yazdıklarım hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi degildir. Asla yazıklarıma göre işlem yapmayınız.
Kaynak: koinbülteni.com