Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

BTC de golden cross olma ihtimali

Merhaba,
eklediğim grafikte görüldüğü üzere 50 günlüğün 200 günlüğü yeniden yukarı doğru kesmesi durumunda
1 nolu daire içerisinde olduğu gibi yeniden bir golden cross olma ihtimalini düşünüyorum.
aksi takdirde zaten BTC ile beraber altcoinlerde de bir sarsma yaşanabilir.
Elbette YTD.

1620399337120.webp

Dediğim gibi sadece grafik üzerinden tahminlerimdir.

Selam hocalarım.

Çizgi grafik üzerinden düşünmeyeli çok uzun zama oldu. 🙂 @crackkemal hocam iyi ki böyle bir grafik koydunuz buraya. Şu an 4 saatlik grafikte SAT pozisyonu var; yine de yön yukarı bakıyor. Bu beklentinizin gerçekleşmesi yüksek ihtimalle mümkün; fakat önemli olan koşu ne kadar sürecek veya bir önceki koşu ne kadar sürmüş gibi soruların cevapları net değil çünkü söz konusu 4 saatlik grafik. Eğer gerçek bir Altın koşudan bahsetmek istiyorsanız bu koşu gerçek olduğu gibi uzun da sürsün istersiniz, değil mi? O halde 4 saatlik grafik yerine en az günlük grafik kullanmalısınız.

Günlük grafikte son altın koşu sinyali 352 gün önce gelmiş. Ve halen alı yönlü bir sinyalin gelmesine aylar geçecek kadar mesafe var. Oysa 4 saatlik grafikte telefonda olduğum için en fala 260 gün gerisine kadar gidebildim ve bu süreçte en az 6 defa sinyal değişimi olmuş.

Umarım anlatmak istediğimi doğru ifade etmişimdir. Açlık çok zor. 🙂

Çizgilerden diğer 20 günlük EMA. Gün aralıklarını stratejik olarak değiştirebilirsin. Bu yüzden EMA olayı bana göre değil.

Tekrar merhaba,
Günlük grafiğide ekleyecektim ama servis e yetişmek zorunda kaldım ☺️
yarın kısmet olursa biraz daha detaylı inceleyip grafik atmaya çalışırım. Günlükte ve saatlikte rsi ler de şişme yok gibi. Geçmişte de üstüste iki defa dead cross yapmamış. O yüzden yukarı kırar gibi sanki.
Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim..

Forum istatistikleri

Konular
13.945
Kullanıcılar
6.974
Son üye
morinkaaa
Geri