xinox
Hodler
- BNB
- 0,00001000
öncelikle herkese merhaba bugün 1 ay önce yada daha kısa bir zamanda birsürü kişinin ağzından düşmeyen bir telegram botu olan Btc miner'ın dolandırıcı olup olmadığına bakıcaz.
-Öncelikle birçok kişi Btc miner ile ilgili video çekti ve pek çoğu ödemelerini aldılar.
-Ancak benim gibi ödemelerini alamayan pek çok kişide oldu.
Peki neden ödeme alamadık?
-Evet hepimiz 10 kişiyi tamamlamışızdır diye düşünüyorum.
-Ayrıca 30 gün boyunca çekim alabilmek için bekliyorduk.
Ama ödemelerimizi alamadık 🙁 bu hepimizi üzdü. 🙁
Ve ödeme alamamamızın tek nedeni az kişi uygulamaya kazandırmak. Evet malesefki tek nedenleri bu diğer kişilerin ödeme almasınn nedenide çok kişi kazandırmaları.
Ve bence bu çok büyük bir haksızlık. 🙁
Ama Btc miner'ın dolandırıcı olduğunu net bir şekilde söyleyemeyiz. Çünkü ödemesini alanlar var ve bu nedenle Btc miner'a dolandırcı diyemeyiz. Ancak haksızlık yaptığını söyleyebliriz.
Okuduğunuz için teşekkür ederim 🙂
-Öncelikle birçok kişi Btc miner ile ilgili video çekti ve pek çoğu ödemelerini aldılar.
-Ancak benim gibi ödemelerini alamayan pek çok kişide oldu.
Peki neden ödeme alamadık?
-Evet hepimiz 10 kişiyi tamamlamışızdır diye düşünüyorum.
-Ayrıca 30 gün boyunca çekim alabilmek için bekliyorduk.
Ama ödemelerimizi alamadık 🙁 bu hepimizi üzdü. 🙁
Ve ödeme alamamamızın tek nedeni az kişi uygulamaya kazandırmak. Evet malesefki tek nedenleri bu diğer kişilerin ödeme almasınn nedenide çok kişi kazandırmaları.
Ve bence bu çok büyük bir haksızlık. 🙁
Ama Btc miner'ın dolandırıcı olduğunu net bir şekilde söyleyemeyiz. Çünkü ödemesini alanlar var ve bu nedenle Btc miner'a dolandırcı diyemeyiz. Ancak haksızlık yaptığını söyleyebliriz.
Okuduğunuz için teşekkür ederim 🙂