Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

BTC olası 18000-20000 düzeltmesi halinde, yükselme ihtimali olan coinler.

parnasizm

Crypto Curious
Başlık metninde Kelime başlarını büyük, diğer harfleri küçük yazabilirsiniz.
Merhabalar, konuyu açma sebebim böyle bir senaryoda forumdaki değerli hocalarımın fikrini almak aslında.
NCASH, QKC, PROS, QLC, CDT, CND, BRD, PHB, gibi koinlerin binance de henüz btc ve eth dışında alımı yapılmıyor. Muhtemelen coin fiyatları doğru fiyatlandığında yani piyasaya senkron olduklarında usdt ile de alımları başlayabilir. BTC nin 43000, olması halinde halinde 20000 den sonra 65000 e fırlaması çok ani olabilecek bir durum.
Not: Konu yatırım tavsiyesi ve beklentisi içermemektedir.

@EfeKaan takip edilecek kripto paralar bulundu. USDT işlemleri açıldığında artış olduğunu gözlemlemiştin hocam bunları takip etmekte fayda var.

BTC nin 43000, olması halinde halinde 20000 den sonra 65000 e fırlaması çok ani olabilecek bir durum.
Hocam şurayı tam anlayamadım. Ben çantamı altlarla doldurdum bugün itibariyle bir miktar da çekilmeye bırakıldı velhasıl kelam dediğiniz gerçekleştikten sonrası benim için önemli olmaz 😀 Öyle ekrana bakar dururum, bu yüzden 18-20k senaryosu canlandırılamadı 🙂

@EfeKaan takip edilecek kripto paralar bulundu. USDT işlemleri açıldığında artış olduğunu gözlemlemiştin hocam bunları takip etmekte fayda var.

Hocam şurayı tam anlayamadım. Ben çantamı altlarla doldurdum bugün itibariyle bir miktar da çekilmeye bırakıldı velhasıl kelam dediğiniz gerçekleştikten sonrası benim için önemli olmaz 😀 Öyle ekrana bakar dururum, bu yüzden 18-20k senaryosu canlandırılamadı 🙂
Teşekkür ederim hocam, radarıma aldım coinleri duyuruları takip ediyorum.

@parnasizm hocam konu için de teşekkürler, bu şekilde sadece BTC ve ETH paritesinde olan coinleri tek tek siz mi arayıp buluyorsunuz yoksa sayfası falan mı var?

20k dan da kastınız btcnin 20k dolar olmasıysa birçoğumuz batarız ayıya felan gireriz 😀 mazallah

BTC 43000 den sonra çok ani bir şekilde 20000 i görür ve alım fırsatı vermeden 65000 e tekrar çıkabilir demek istedim. Genelde bu düşüş ve yükselişlere gece şahit olmuşumdur. Dün gece uyanıktım ve hiç alım yapmadım. Ticarette en çok hoşuma giden lakırdı 'Bir şeyi alırken kazanırsın, satarken değil.' YTD.

BTC 43000 den sonra çok ani bir şekilde 20000 i görür ve alım fırsatı vermeden 65000 e tekrar çıkabilir demek istedim. Genelde bu düşüş ve yükselişlere gece şahit olmuşumdur. Dün gece uyanıktım ve hiç alım yapmadım. Ticarette en çok hoşuma giden lakırdı 'Bir şeyi alırken kazanırsın, satarken değil.' YTD.
Tamamdır hocam teşekkür ederim açıklamanız için. Anlık yükseldiği sürece ETH'deki hata gibi 0'ı bile gösterebilir, darılmam, gücenmem.

Aslında takip ettiğim bazı analistler dolaylı yoldan Elon'a biraz da teşekkür ediyorlar piyasanın rahatlaması için yapay bir şekilde olmasa da böyle bir iki kapanış olması gerektiğini savunuyorlardı. Bazen telaşa kapılabiliyoruz geçmişi unutarak da bu piyasanın da yaşam şekli bu.

Teşekkür ederim hocam, radarıma aldım coinleri duyuruları takip ediyorum.

@parnasizm hocam konu için de teşekkürler, bu şekilde sadece BTC ve ETH paritesinde olan coinleri tek tek siz mi arayıp buluyorsunuz yoksa sayfası falan mı var?

20k dan da kastınız btcnin 20k dolar olmasıysa birçoğumuz batarız ayıya felan gireriz 😀 mazallah
Hocam, müzik studyom varken çok fazla deneme yanılma yöntemi kullanmıştım. Bu yöntem hayatımın her alanında var. Yanılıyor olabilirim de. yazdığım koinler projelerini sevdiğim projeler. DENT mesela, mobil veri pazarını kurmuş bir token ve 15 20 yıllık bir proje. blokchainde bir çok proje 50 hatta 100 yıllık projeler. Pandemi sürecinden önce de blokchain vardı sadece bu kadar dikkat çekmemişti.

Hocam, müzik studyom varken çok fazla deneme yanılma yöntemi kullanmıştım. Bu yöntem hayatımın her alanında var. Yanılıyor olabilirim de. yazdığım koinler projelerini sevdiğim projeler. DENT mesela, mobil veri pazarını kurmuş bir token ve 15 20 yıllık bir proje. blokchainde bir çok proje 50 hatta 100 yıllık projeler. Pandemi sürecinden önce de blokchain vardı sadece bu kadar dikkat çekmemişti.
Bu şekilde BTC-ETH paritesindeki bildiğiniz tüm coinleri paylaşabilirseniz sevinirim, bunları takip ediyorum.

Bu şekilde BTC-ETH paritesindeki bildiğiniz tüm coinleri paylaşabilirseniz sevinirim, bunları takip ediyorum.

Tabiki hocam,
OST, MFT, IOTA, SNGLS, IQ, APPC.
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

Forum istatistikleri

Konular
13.945
Kullanıcılar
6.976
Son üye
Jamesrhymn
Geri