crackkemal
Trader
- BNB
- 0,00000700
Bugün BTC başta olmak üzere coin piyasasında ufak bir toparlanma var. JP Morgan kripto para piyasasındaki düşüsün genel anlamda ana piyasaya etkisinin sınırlı olduğunu söyledi hatta %40 lık düşüşün son dört yılda bu şekilde üçündü düşüşü olduğunu belirtti. Tabi banka bu öngörüyü çöküşten önce dile getirse bence daha tutarlı olurdu. Hedge fonu zengini Ray Dalio'da portföyünde bir miktar BTC olduğundan bahsetti. Sanki birileri yada bazı kuruluşlar tarafından sürekli bir algı operasyonu var gibi. Bir adam çıkıyor malum iki laf ediyor. sonrasında şaka coini zirve yapıyor aynı adam çıkıyor yine bir laf ediyor coin altüst oluyor. bir başkası elimde btc var diyor. diyor da diyor. BTC ve alt coinler toparlıyor gibi olsada bir gel gel yapma ihtimalleri olur mu bilmem. Borsa da buna benzer çok hisse olmuştur. Şimdi buradan döner denilen çok hisse ufak bir yükseliş ardından dahada dibi görmüştür. BTC içinde bu söz konusu olurmu bilmem ama aşağıda verdiği günlük grafikte sınırda duruyor gibi. Bence bir süreyataya bağlayıp yukarı aşağı git gel yapar gibi sonrasında yönünü çizer gibi (aman YTD diyeyimde şuraya)
Daire içerine aldığım kısma bakarsanız bu kısım beni tedirgin ediyor. Yine YTD yi yazmak istiyorum.
Daire içerine aldığım kısma bakarsanız bu kısım beni tedirgin ediyor. Yine YTD yi yazmak istiyorum.