Ocean
Hodler
- BNB
- 0,00001200
Arkadaşlar, bu sitede yarım saatte bir mad faucet bölümünden 0.003 $; 5 dakikada bir manuel faucet bölümünden 0.0005 $ dolar kazanabilirsiniz. Bunların hepsi 1 saat boyunca yapılsa bitcoin üzerinden aşağı yukarı 20 satoshi kazanılabilir. Bu da aşırı iyi bir ödül ve şu an bu şekilde ödül veren bir site yok bildiğim kadarıyla.
Minimum çekim miktarı da yok istediğiniz zaman paranızı çekebilirsiniz ama yine de sitede biriktirmektense faucetpay hesabınıza çekmeniz daha iyi olur kısa aralıklarla.
Bu şekilde kazandırmaya nereye kadar devam eder bilmiyorum ama şu an degerlendirilmesi gereken bir fırsat bence.
Siteyi daha kolay kullanabilmeniz için düşündüğüm fotoğrafları ve ödeme fotoğrafını ekliyorum.
Siteye buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.
Minimum çekim miktarı da yok istediğiniz zaman paranızı çekebilirsiniz ama yine de sitede biriktirmektense faucetpay hesabınıza çekmeniz daha iyi olur kısa aralıklarla.
Bu şekilde kazandırmaya nereye kadar devam eder bilmiyorum ama şu an degerlendirilmesi gereken bir fırsat bence.
Siteyi daha kolay kullanabilmeniz için düşündüğüm fotoğrafları ve ödeme fotoğrafını ekliyorum.
Siteye buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.