Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

SatoshiTURK Ailesine Hoş Geldiniz!

Türkiye’nin en güvenilir kripto ve blockchain topluluğunu ziyaret ettiğiniz için mutluyuz. SatoshiTURK olarak, her seviyeden kripto meraklısı ve blockchain uzmanına bilgi paylaşımı, öğrenme ve kazanç fırsatları sunuyoruz. Amacımız, güncel ve bağımsız bilgiye kolayca ulaşmanızı sağlamak ve özgün içeriklerle kendinizi geliştirmenize olanak tanımaktır. Burada, kripto para dünyasının en yeni gelişmelerini takip edebilir, güncel analizlere ve rehberlere göz atabilir, blockchain teknolojisinin sunduğu fırsatları daha yakından keşfedebilirsiniz.

Topluluğumuza katılarak sadece bilgi edinmekle kalmaz, aynı zamanda katkılarınızın karşılığını BNB Coin ile alabilirsiniz. Forumumuzda, açtığınız her başlık, sorduğunuz her soru ve sağladığınız her faydalı bilgi, size SatoshiTURK kredi sistemi üzerinden BNB Coin kazandırır. Bu sayede, öğrenirken kazanma deneyimini yaşayacak ve topluluğumuza aktif bir şekilde katkıda bulunarak değerli bir üye olacaksınız.

Deneyimlerinizi, fikirlerinizi ve analizlerinizi paylaşarak hem kendinizi geliştirebilir hem de bu katkılarınızın ödüllerini kazanabilirsiniz. Kripto dünyasında güvenle ilerlemek, yeni insanlarla tanışmak ve sektör hakkında daha fazla bilgi edinmek için SatoshiTURK ailesine katılın. Hadi, birlikte öğrenelim, keşfedelim ve Türkiye'nin en güçlü kripto topluluğunda güvenle yol alalım!

Btctürk mü Binance mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Noktalama işaretleriyle ilgili kurallara uyunuz.
iki uygulamayıda kullanıyorum ve bu iki uygulamanın ödeme şekilleri ve kripto para çeşitleri hakkında biraz bilgi vermek istedim:

Btctürk Binance kadar gelişmiş bir uygulamada değil mesela Binance'de Btctürk e göre çok fazla kripto para çeşidi var.Ama para yatırmanız için sadece papara ve ininal kart kullanabiliyorsunuz;Btctürk'te durum tam tersi bütün türk banklarından para yatırabiliyorsunuz.Papara'da kullanabiliyorsunuz ama İninal ile ödeme şekli bulunmuyor,İninal çok fazla tercih ediliyor mu pek bilmiyorum.

İki borsayı da kullanabilirsiniz, Binance de coin çeşidi daha fazla. Bir yerli birde yabancı borsa kullanmanız sizin için avantaj olabilir. YTD.

iki uygulamayıda kullanıyorum ve bu iki uygulamanın ödeme şekilleri ve kripto para çeşitleri hakkında biraz bilgi vermek istedim:

Btctürk Binance kadar gelişmiş bir uygulamada değil mesela Binance'de Btctürk e göre çok fazla kripto para çeşidi var.Ama para yatırmanız için sadece papara ve ininal kart kullanabiliyorsunuz;Btctürk'te durum tam tersi bütün türk banklarından para yatırabiliyorsunuz.Papara'da kullanabiliyorsunuz ama İninal ile ödeme şekli bulunmuyor,İninal çok fazla tercih ediliyor mu pek bilmiyorum.
Bence Binance çünkü coin çeşitliliğinden tutun komisyonuna kadar daha önde BTC Türk'ten.Tabi gönül istedi tüm ülke yerli borsa şirketini kullansın ancak Binance sunduğu hizmetler ve diğerlerine göre aldığı daha az komisyon ile kendini bir adım öne çıkarmıyor değil.
YTD

Bende binance tarafiyim. '' bogulacaksan buyuk denizde bogul '' dusuncesiyle binance in daha dogru oldugunu dusunuyorum.. Hem coin cesitliligi, hem komisyon ucretleri hemde yasanan aksakliklar olarak dusunursek zaten yolumuz binance a cikiyor. Sahsen binance global ve TRbinance kullaniyorum. TRbinance kullanma amacim sadece banka hesaplarima sorunsuz para aktarimi saglayabilmek..

Ben ıkısnıde kullanmadan bu ıslere yenı basladıgım ıcın parıbu cunku parıbu dogerlerıen gore daha kolay ve kullanıslı ama parıbununda gercekten sıkıntıları buyuk arada sırada baglantı hatası verıyor al sat yaparsken sınır krıızı gecırmenızı saglıyor :=

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum istatistikleri

Konular
13.636
Kullanıcılar
6.887
Son üye
Ayvaz7474
Geri