Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

BTT Anlık Uçuyor

Şuan sabah saatlerinde BTT de anlık bir yükselme oldu sabah da tırmanış devam ederse BTT yine yüz güldürmeye devam edecek. Peki neden ayın başında bu paralar çıkıyor hiç düşündünüz mü? Dünya da ay başlarında olan büyük tırmanış olayları vardır. Ay başında hareket ay sonunda genelde azalış oluşur. Şimdi BTT de analizlerini izleyerek bakıyorum para istikrarlı bir kıvamda seyrediyor ileri zamanlar da göreceğiz ama yine güzel bir tırmanış bekliyorum. YTD

Şuan sabah saatlerinde BTT de anlık bir yükselme oldu sabah da tırmanış devam ederse BTT yine yüz güldürmeye devam edecek. Peki neden ayın başında bu paralar çıkıyor hiç düşündünüz mü? Dünya da ay başlarında olan büyük tırmanış olayları vardır. Ay başında hareket ay sonunda genelde azalış oluşur. Şimdi BTT de analizlerini izleyerek bakıyorum para istikrarlı bir kıvamda seyrediyor ileri zamanlar da göreceğiz ama yine güzel bir tırmanış bekliyorum. YTD
satmamı bekledi çünkü :S

Yaaa üzücü gerçekten bu işler gerçekten zor işler borsa analizi yapsak da bazen tam tersi oluyor
ufak bir kar ile çıktım, çok üzülecek bir durum değil,
bünyem daha büyüklerine alışkın,
umarım beklentilerinizin karşılığını alırsınız.

satmamı bekledi çünkü :S
Üzüldüm.. Ben beklemedeyim 500 adet le 🙂 Ben daha çok yükseliş göstereceği kanaatindeyim ve halen biriktiriyorum. Faucet sitesinin birinde 100 adet vardı adamlar o kadar çektiler ki şuan baktım 72 BTT ediyor puanlarım 🙂 Tahmini olarak bir kaç aya 0.07 civarına gelir umudundayım.

Yatırım tavsiyesi değildir.

En azından bu sitede çok yüksek dozda BTC'n var ? bence daha güzel

İyi geldi gece gece.

robert redford yes GIF

Üzüldüm.. Ben beklemedeyim 500 adet le 🙂 Ben daha çok yükseliş göstereceği kanaatindeyim ve halen biriktiriyorum. Faucet sitesinin birinde 100 adet vardı adamlar o kadar çektiler ki şuan baktım 72 BTT ediyor puanlarım 🙂 Tahmini olarak bir kaç aya 0.07 civarına gelir umudundayım.

Yatırım tavsiyesi değildir.

Umarım her şey istediğiniz gibi olur hocam..

Forum istatistikleri

Konular
13.709
Kullanıcılar
6.902
Son üye
Poyraztr0
Geri