Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

Bu Altcoin, Tüm Zamanların En Yüksek Seviyesine Ulaştı

dart-1943313_640.webp

CoinGecko verileri, son zamanların dikkat çeken altcoinlerinden SUSHI’nin, bugün kendi rekorunu kırarak 10,87 dolar seviyesine ulaşmayı başardığını gösteriyor.

Son dönemde, piyasada en çok ilgi gören altcoinler Aave (AAVE), UniSwap (UNI) ve Chainlink (LINK) birkaç gün önce rekor tazelemişlerdi. En başta UNI, peş peşe elde ettiği yükselişlerle yeni ATH’ler belirleyerek kripto para dünyasında adından çokça söz ettirdi.

Altcoin piyasasına bir rekor da SUSHI kazandırdı. Son 24 saat içinde % 12.6 oranında değer artışı yaşayan SUSHI, son 1 haftada da % 51.1’lik değer artışına imza atmayı başardı. Başarılı bir performans çizen altcoin’in son 1 aylık yükseliş oranı ise, % 271 olarak kayıtlara geçti.

SUSHI, şu anda 10.30 dolar seviyelerinde bulunuyor.

SUSHI, aynı zamanda Binance'ta kilitli stakingde 15 gün stake için %20,19 yıllık faiz, 30 gün stake için de %24,4 yıllık faiz imkanı veren bir coin... Benzer yükseliş kısa süre önce 1INCH'te yaşanmıştı. 🙂 Yine pNetwork, dün geceden beri %100'den fazla artış yaşamış. Sırada Contentos olduğunu düşünüyorum. Yatırım tavsiyesi değildir.

Binance PoS kilitli stakingin destek verdiği yüksek getirili coinlerden biri de Contentos çünkü. Geçen sene Mart ortasında 6 kat değerlenip sonra aynı fiyata geri düşmüş. Bu ay $0,01'i hep zorlayan konumda. Biraz da hissiyatıma dayanarak birkaç günlüğüne pumplanacağını düşünüyorum. Ytd.

SUSHI, aynı zamanda Binance'ta kilitli stakingde 15 gün stake için %20,19 yıllık faiz, 30 gün stake için de %24,4 yıllık faiz imkanı veren bir coin... Benzer yükseliş kısa süre önce 1INCH'te yaşanmıştı. 🙂 Yine pNetwork, dün geceden beri %100'den fazla artış yaşamış. Sırada Contentos olduğunu düşünüyorum. Yatırım tavsiyesi değildir.

Binance PoS kilitli stakingin destek verdiği yüksek getirili coinlerden biri de Contentos çünkü. Geçen sene Mart ortasında 6 kat değerlenip sonra aynı fiyata geri düşmüş. Bu ay $0,01'i hep zorlayan konumda. Biraz da hissiyatıma dayanarak birkaç günlüğüne pumplanacağını düşünüyorum. Ytd.
Yanılmadım. @luis1410 🙂 Konuştuğumuz anda $0,0094 iken şu an %26 yukarıda, $0,01130... Market hacmi %60 yükseldi hele. Sıcak param olmadığı için bir şey yatırmamıştım.

Forum istatistikleri

Konular
13.700
Kullanıcılar
6.898
Son üye
xenfocus
Geri