Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

SatoshiTURK Ailesine Hoş Geldiniz!

Türkiye’nin en güvenilir kripto ve blockchain topluluğunu ziyaret ettiğiniz için mutluyuz. SatoshiTURK olarak, her seviyeden kripto meraklısı ve blockchain uzmanına bilgi paylaşımı, öğrenme ve kazanç fırsatları sunuyoruz. Amacımız, güncel ve bağımsız bilgiye kolayca ulaşmanızı sağlamak ve özgün içeriklerle kendinizi geliştirmenize olanak tanımaktır. Burada, kripto para dünyasının en yeni gelişmelerini takip edebilir, güncel analizlere ve rehberlere göz atabilir, blockchain teknolojisinin sunduğu fırsatları daha yakından keşfedebilirsiniz.

Topluluğumuza katılarak sadece bilgi edinmekle kalmaz, aynı zamanda katkılarınızın karşılığını BNB Coin ile alabilirsiniz. Forumumuzda, açtığınız her başlık, sorduğunuz her soru ve sağladığınız her faydalı bilgi, size SatoshiTURK kredi sistemi üzerinden BNB Coin kazandırır. Bu sayede, öğrenirken kazanma deneyimini yaşayacak ve topluluğumuza aktif bir şekilde katkıda bulunarak değerli bir üye olacaksınız.

Deneyimlerinizi, fikirlerinizi ve analizlerinizi paylaşarak hem kendinizi geliştirebilir hem de bu katkılarınızın ödüllerini kazanabilirsiniz. Kripto dünyasında güvenle ilerlemek, yeni insanlarla tanışmak ve sektör hakkında daha fazla bilgi edinmek için SatoshiTURK ailesine katılın. Hadi, birlikte öğrenelim, keşfedelim ve Türkiye'nin en güçlü kripto topluluğunda güvenle yol alalım!

Bu Hafta Altcoin Kilit Açılımında Dikkat Edin!

4.webp

Bu hafta birçok altcoinde kilit açılımı olacak. Bitcoin yükselirken diğer coinlerde yükseliş göstermeye başlamıştır. Kilit açılımdan düşüş veya anlık volatilite olabilir bu konuda dikkat olmanız gerekmektedir!

-Optimism (OP) 31 Ekim 03:00 Token miktarı: 34.50 milyon dolar değerinde.
-Swash (SWASH) 31 Ekim 03:00 Token miktarı: 1.40 milyon dolar değerinde.
-Ondo Finance (ONDO) 1 Kasım 03:00 Token miktarı: 6.95 milyon dolar değerinde.
-Hooked Protocol (HOOK) 2 Kasım 17:00 Token miktarı: 4.11 milyon dolar değerinde.
-Immutable (IMX) 4 Kasım 08:00 Token miktarı: 25.38 milyon dolar değerinde.
-Near (NEAR) 5 Kasım 08:00 Token miktarı: 9.77 milyon dolar değerinde.

Bilinmesi gerekiyor bazen sadece grafiğe bakıp işleme giriliyor bu tarz kilit açılımı anlık etki edebiliyor
Bu kriptolarin hepsinin Telegram gruplari var. İşte üseniyoruz. Sorunumuz bu.

Oralarda paylaşıyorlar. Biz birinin bize yatırım tavsiyesi olmamakla birlikte yatırım tavsiyesi vermesini çok seviyoruz.

Klasik diyalog

- abi bir kripto söylesene
- olmaz dostum. Sonra düşer falan.
- ya dussede çıksa da sen söyle. Ben biliyorum dusebilecegini
- bak düşerse karışmam
-tamam ya sen söyle ne alınır?
-A coin alınır.
-tamam

1 hafta sonra

-hacı bu daha ne kadar düşecek? İyidir demiştin.
-...........

Oralarda paylaşıyorlar. Biz birinin bize yatırım tavsiyesi olmamakla birlikte yatırım tavsiyesi vermesini çok seviyoruz.

Klasik diyalog

- bak düşerse karışmam
-A coin alınır.
-tamam

1 hafta sonra

-...........
Aynen öyle klasik muhabbetler. En iyisi kendi araştırmamıza göre almamız. En azından üzülmeyiz. Yatırım yaptığımız veya yapacağımız coinleride iyi araştırmak şart. Ben discord ve twitter'dan ara ara takip ediyorum

Klasik diyalog

- bak düşerse karışmam
-A coin alınır.
-tamam

1 hafta sonra

-...........
o yüzden beş ana coin haricinde öneride bulunmuyorum onuda uzun vadeli alın diyorum BTC,LTC,BNB,ETH,BCH deyip geçiyorum millete 🙂

Ekli dosyayı görüntüle 16417
Bu hafta birçok altcoinde kilit açılımı olacak. Bitcoin yükselirken diğer coinlerde yükseliş göstermeye başlamıştır. Kilit açılımdan düşüş veya anlık volatilite olabilir bu konuda dikkat olmanız gerekmektedir!

-Optimism (OP) 31 Ekim 03:00 Token miktarı: 34.50 milyon dolar değerinde.
-Swash (SWASH) 31 Ekim 03:00 Token miktarı: 1.40 milyon dolar değerinde.
-Ondo Finance (ONDO) 1 Kasım 03:00 Token miktarı: 6.95 milyon dolar değerinde.
-Hooked Protocol (HOOK) 2 Kasım 17:00 Token miktarı: 4.11 milyon dolar değerinde.
-Immutable (IMX) 4 Kasım 08:00 Token miktarı: 25.38 milyon dolar değerinde.
-Near (NEAR) 5 Kasım 08:00 Token miktarı: 9.77 milyon dolar değerinde.

bu gibi konuların güncel tutulması lazım aslınd akafamı kaldırabilsem neler yapacağımda olmuyor işte

Forum istatistikleri

Konular
13.642
Kullanıcılar
6.888
Son üye
Malibskrt
Geri