KriptoLuis
Master
- BNB
- 0,00067650
Günün en çok kazandıranlar listemizi tüm kripto para birimlerini baz alarak oluşturalım ve piyasadaki genel havaya bir göz atalım. Bu liste herhangi bir şekilde yatırım tavsiyesi içermemektedir.
Listemizin 1. sırasında Harmony (ONE) var. ONE, son 24 saatte %51 oranında oldukça iyi bir yükseliş kaydederek 0,12 dolar seviyelerine ulaşmayı başardı. Haftalık artışı %185 olan ONE, Binance, Huobi, Kucoin gibi büyük borsaların yanı sıra daha pek çok borsada listeli.
Listemizin 2. Sırasında, son 24 saatte %41 oranında artış yaşayan Pundi X (NPXS) bulunuyor. Dün de bu listede 0,0032 dolarlık fiyatıyla yer alan NPXS, haftalık olarak %129 oranında yükseliş kaydetti ve güncel fiyatı 0,0052 dolar seviyelerinde yer alıyor. NPXS, Uniswap, Binance, Huobi gibi pek çok borsada listeli.
Listemizin 3. Sırasında ECOMI (OMI) bulunuyor. OMI, son 24 saatte %35 oranında kazanım elde etti. Haftalık %328 yükseliş gören OMI’nin fiyatı 0,013 dolar seviyelerinde. OMI, Bitmax, Bitforex borsalarında listeli.
Bugünün 4. Sırasında BitTorrent (BTT) var. BTT, son 24 saatte %27 oranında bir kazanım elde etti. Haftalık %39 oranında artış yaşayan BTT’nin güncel fiyatı 0,002 dolar civarında. BTT, Huobi, Binance, Paribu gibi pek çok borsada listeli.
Siacoin (SC), listemizde 5. Sırada yer alıyor. SC, son 24 saatte %13 oranında artış yaşadı. Haftalık artış oranı %103 olan SC’nin güncel fiyatı 0,024 dolar seviyelerinde. SC, Binance, Kraken, Okex gibi daha pek çok borsada listeli.
Listemizin 6. Sırasında, son 24 saatte %9 oranında artış gerçekleştiren Bitcoin SV (BSV) var. Haftalık %20 artış yaşayan BSV’nin mevcut fiyatı 221 dolar seviyelerinde. BSV, Huobi, Bitfinex, Okex gibi daha pek çok borsada listeli.
Qtum (QTUM), listemizin 7. Sırasında yer alıyor. QTUM, son 24 saatte %10 oranında yükseliş kaydetti. Haftalık %19 oranında artış yaşayan QTUM’nin mevcut fiyatı 7,20 dolar seviyelerinde. QTUM, Binance, Kraken, Huobi gibi daha pek çok borsada listeli.
Merkeziyetsiz borsa Uniswap (UNI) listemizin 8. Sırasındaki yerini alıyor. UNI, son 24 saatte %10 oranında artış yaşadı. Haftalık %8 artış yaşayan UNI’nin mevcut fiyatı 33,40 dolar seviyelerinde. UNI, Huobi, Binance, Coinbase gibi daha pek çok borsada listeli.
Listemizin 9. Sırasında, iki hafta önce Paypal’ın satın aldığı 1inch (1INCH) var. 1INCH, son 24 saatte %9 oranında artış yaşadı. Haftalık %30 düşüş yaşayan 1INCH’nin mevcut fiyatı 5,10 dolar seviyelerinde. 1INCH, Binance, Huobi, Okex gibi daha pek çok borsada listeli.
Listemizin son sırasında, dün bu listede 18 dolarlık fiyatıyla yer alan ve son 24 saatte %3 artış yaşayan Arweave (AR) var. Haftalık %28 artış yaşayan AR’nin güncel fiyatı 19,30 dolar seviyelerinde. AR, Bitrex, Huobi, Gate gibi büyük borsaları yanı sıra daha pek çok borsada listeli.
Peki, siz bu kripto para birimlerinin hangileriyle ilgileniyorsunuz?