- BNB
- 0,00065521
Merhaba arkadaşlar,
Bybit borsasi yenii üyelere çeşitli ödüller dağıtıyor ;
Etkinlik Dönemi: 19/01 19:00 - 18/02 18:59, 2022 tarihleri arasıdır.
Etkinlik 1: USDT Kazanmak için Arkadaşlarınızı Bybit'e Davet Edin
Etkinlik dönemi boyunca, davet ettiğiniz her geçerli arkadaşınız için 5 USDT kazanırsınız.
*Arkadaşlarınızı davet ederek en fazla $250 kazanabilirsiniz.
Etkinlik dönemi boyunca referans linkiniz aracılığıyla Bybit'e kaydolan ve en az $50 değerinde spot piyasamızda alım-satım yapan arkadaşınız 5 USDT kazanır.
Etkinlik dönemi boyunca referans linkiniz aracılığıyla Bybit'e kaydolan ve en az $200 değerinde spot piyasamızda alım-satım yapan arkadaşınız 10 USDT kazanır.
Etkinlik 2: $20 Trade Ödülü Kazanmak için Arkadaşlarınızı Bybit'e Davet Edin
Arkadaşlarınızı Bybit'e referans linkiniz aracılığıyla davet edin ve geçerli her bir davetli için 20$ trade ödülü kazanın!
Bol kazançlar
Bybit borsasi yenii üyelere çeşitli ödüller dağıtıyor ;
Etkinlik Dönemi: 19/01 19:00 - 18/02 18:59, 2022 tarihleri arasıdır.
Etkinlik 1: USDT Kazanmak için Arkadaşlarınızı Bybit'e Davet Edin
Etkinlik dönemi boyunca, davet ettiğiniz her geçerli arkadaşınız için 5 USDT kazanırsınız.
*Arkadaşlarınızı davet ederek en fazla $250 kazanabilirsiniz.
Etkinlik dönemi boyunca referans linkiniz aracılığıyla Bybit'e kaydolan ve en az $50 değerinde spot piyasamızda alım-satım yapan arkadaşınız 5 USDT kazanır.
Etkinlik dönemi boyunca referans linkiniz aracılığıyla Bybit'e kaydolan ve en az $200 değerinde spot piyasamızda alım-satım yapan arkadaşınız 10 USDT kazanır.
Etkinlik 2: $20 Trade Ödülü Kazanmak için Arkadaşlarınızı Bybit'e Davet Edin
Arkadaşlarınızı Bybit'e referans linkiniz aracılığıyla davet edin ve geçerli her bir davetli için 20$ trade ödülü kazanın!
Bol kazançlar