KriptoLuis
Master
- BNB
- 0,00066500
Cellframe (CELL); Kuantum Şifreleme
Blockchain teknolojisi, dijital dünyada devrim yaratmaya devam ediyor. Yapılan araştırmalar, bu teknolojinin birçok sektörde devrim niteliğinde değişikliklere neden olabileceğini gösteriyor. Ancak, mevcut blockchain platformları hala birçok sorunla karşı karşıya. Yüksek işlem ücretleri, düşük işlem hızı, ölçeklenebilirlik problemleri ve güvenlik riskleri gibi sorunlar, bu teknolojinin kullanımını sınırlıyor.
Bu sorunların üstesinden gelmek için, Cellframe Network adında bir blockchain platformu geliştirildi. Son derece ölçeklenebilir, açık kaynaklı ve post-kuantum şifreleme ile korunan bir platformdur. Bu platform, geliştiricilere ve işletmelere basit düzeyden başlayarak tamamen farklı blok zincirleri oluşturabilecekleri bir ortam sunar.
Orijinal bir sharding uygulamasına dayanarak son derece yüksek işlem yoğunluğu sağlayabilir. Ayrıca, post-kuantum kriptografisi, sistem üzerindeki hack riskini ortadan kaldırır.
Çift katmanlı sharding, koşullu işlemler ve çoklu taraf hesaplamaların benzersiz bir uygulamasıyla inşa edilmiştir. Bu sayede, bütünleşik kuantum güvenlik önlemleri ile korunan, sorunsuz etkileşimli ve hızlı, ekonomik işlemler yapılabilir.
Cellframe SDK üzerinde inşa edilen t-dApps'ler, ana çerçevelerden akıllı buzdolaplarına kadar herhangi bir cihazda çalıştırılabilir. Bu da geliştiricilerin geniş bir uygulama yelpazesi oluşturmasına imkan verir.
Blockchain teknolojisi ile ilgili birçok sorunun üstesinden gelmek için özel olarak tasarlanmış, yüksek işlem yoğunluğu, ölçeklenebilirlik, güvenlik ve uyumluluk sağlamak için son derece yenilikçi teknolojiler kullanır. Bu nedenle, gelecekte blockchain teknolojisi ile ilgili projelerde önde gelen platformlardan biri haline geleceği düşünülüyor.
CoinGecko'nun güncel trend sayfasına 24 saatte yaptığı %56'lık artışla giren projenin ETH ve BSC ağlarında çalışan utility tokeni CELL, ilk olarak 2021'de piyasaya çıktı. YTD.