Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

SatoshiTURK Ailesine Hoş Geldiniz!

Türkiye’nin en güvenilir kripto ve blockchain topluluğunu ziyaret ettiğiniz için mutluyuz. SatoshiTURK olarak, her seviyeden kripto meraklısı ve blockchain uzmanına bilgi paylaşımı, öğrenme ve kazanç fırsatları sunuyoruz. Amacımız, güncel ve bağımsız bilgiye kolayca ulaşmanızı sağlamak ve özgün içeriklerle kendinizi geliştirmenize olanak tanımaktır. Burada, kripto para dünyasının en yeni gelişmelerini takip edebilir, güncel analizlere ve rehberlere göz atabilir, blockchain teknolojisinin sunduğu fırsatları daha yakından keşfedebilirsiniz.

Topluluğumuza katılarak sadece bilgi edinmekle kalmaz, aynı zamanda katkılarınızın karşılığını BNB Coin ile alabilirsiniz. Forumumuzda, açtığınız her başlık, sorduğunuz her soru ve sağladığınız her faydalı bilgi, size SatoshiTURK kredi sistemi üzerinden BNB Coin kazandırır. Bu sayede, öğrenirken kazanma deneyimini yaşayacak ve topluluğumuza aktif bir şekilde katkıda bulunarak değerli bir üye olacaksınız.

Deneyimlerinizi, fikirlerinizi ve analizlerinizi paylaşarak hem kendinizi geliştirebilir hem de bu katkılarınızın ödüllerini kazanabilirsiniz. Kripto dünyasında güvenle ilerlemek, yeni insanlarla tanışmak ve sektör hakkında daha fazla bilgi edinmek için SatoshiTURK ailesine katılın. Hadi, birlikte öğrenelim, keşfedelim ve Türkiye'nin en güçlü kripto topluluğunda güvenle yol alalım!

Cellframe (CELL); Kuantum Şifreleme

analytics-ge591ef34a_640.webp

Cellframe (CELL); Kuantum Şifreleme
Blockchain teknolojisi, dijital dünyada devrim yaratmaya devam ediyor. Yapılan araştırmalar, bu teknolojinin birçok sektörde devrim niteliğinde değişikliklere neden olabileceğini gösteriyor. Ancak, mevcut blockchain platformları hala birçok sorunla karşı karşıya. Yüksek işlem ücretleri, düşük işlem hızı, ölçeklenebilirlik problemleri ve güvenlik riskleri gibi sorunlar, bu teknolojinin kullanımını sınırlıyor.

Bu sorunların üstesinden gelmek için, Cellframe Network adında bir blockchain platformu geliştirildi. Son derece ölçeklenebilir, açık kaynaklı ve post-kuantum şifreleme ile korunan bir platformdur. Bu platform, geliştiricilere ve işletmelere basit düzeyden başlayarak tamamen farklı blok zincirleri oluşturabilecekleri bir ortam sunar.
Orijinal bir sharding uygulamasına dayanarak son derece yüksek işlem yoğunluğu sağlayabilir. Ayrıca, post-kuantum kriptografisi, sistem üzerindeki hack riskini ortadan kaldırır.
Çift katmanlı sharding, koşullu işlemler ve çoklu taraf hesaplamaların benzersiz bir uygulamasıyla inşa edilmiştir. Bu sayede, bütünleşik kuantum güvenlik önlemleri ile korunan, sorunsuz etkileşimli ve hızlı, ekonomik işlemler yapılabilir.
Cellframe SDK üzerinde inşa edilen t-dApps'ler, ana çerçevelerden akıllı buzdolaplarına kadar herhangi bir cihazda çalıştırılabilir. Bu da geliştiricilerin geniş bir uygulama yelpazesi oluşturmasına imkan verir.
Blockchain teknolojisi ile ilgili birçok sorunun üstesinden gelmek için özel olarak tasarlanmış, yüksek işlem yoğunluğu, ölçeklenebilirlik, güvenlik ve uyumluluk sağlamak için son derece yenilikçi teknolojiler kullanır. Bu nedenle, gelecekte blockchain teknolojisi ile ilgili projelerde önde gelen platformlardan biri haline geleceği düşünülüyor.
CoinGecko'nun güncel trend sayfasına 24 saatte yaptığı %56'lık artışla giren projenin ETH ve BSC ağlarında çalışan utility tokeni CELL, ilk olarak 2021'de piyasaya çıktı. YTD.

Forum istatistikleri

Konular
13.639
Kullanıcılar
6.888
Son üye
Malibskrt
Geri