Neler yeni

Chiliz (CHZ) Grafik Analizi, AL-SAT Sinyalleri 25.04.2021

Teknik Analiz

Influencer
Süper Moderatör
Merhaba arkadaşlar. Bu günün analizlerine CHZ ile başlamak istedim. Hem forumda hem de forum dışı d oldukça takipçisi ve yatırımcısı olan bir alternatif koin olduğu için CHZ iyi seçim diye düşünüyorum. Üstelik sürekli yeni anlaşmalarla da gündemde kalkmayı başarırken bahsetmek gerekiyor sanırım. Hazır hafif yukarı da yöneliyor; o halde başlayalım.

CHZUSD SAATLİK GRAFİKTE KARAR AŞAMASI
IMG_20210425_124907_861.jpg

Birkaç gün önce CHZ sürekli yükselecek, asla düşmeyecek algısı oluştu değil mi? Çünkü CHZ yükselirken BTC düşüyordu. Şimdi ise bayağı düştü ve asla yükselmeyecek algısı mı var? Saatlik grafik öyle demiyor ama... Şu an güzel bir AL sinyali vermeye çalışıyor. Başarılı olursa daha gidecek çok yeri var. Başarısız olur da gidecek çok yeri var. Gelin sırayla bakalım.

CHZ saatlik grafikte yukarıda 0.41$ seviyesi en yakın yer. Büyük ihtimalle ben bu yazıyı bitirene kadar bu seviye geçilir bile. Neyse 0.41$ seviyesinden sonra 0.43$ önemli bir seviye. Sonrası için 4 saatlik grafiğe bakacağız. Aşağıda ise CHZ için bekleyen 0.39$ ve 0.38$ seviyeleri saatlik grafikte yakın seviyeler. Yukarı devam edebilmesi 0.39$ seviyesinin üzerinde kalıcı olmasına bağlı.

CHZUSD 4 SAATLİK GRAFİKTE SAT SİNYALİ
IMG_20210425_124959_917.jpg

CHZUSD 4 saatlik grafiğinde SAT sinyali tam olarak 3 gündür devam ediyor. Saatlik grafik inatçı davranırsa önümüzdeki geceye kadar da devam edecek. Bu sırada 0.42$ seviyesi geçilmiş olacak ve 0.53$ seviyesi 4 saatlik grafiğin ilk hedefine girmiş olacak.

Aşağıda ise eğer saatlik grafik başarısız olursa 4 saatlik SAT pozisyonu devam eder ve 0.39$ seviyesinden sonra 0.31$ seviyesi tekrar gündeme gelir. Şu an durum normal. İzlemeye devam.

CHZUSD GÜNLÜK GRAFİKTE SAT SİNYALİ
IMG_20210425_125042_881.jpg

Fiyatların set bir biçimde yükselememesinin sebebi kesinlikle günlük grafikteki bu düşüş meylidir. Son 4 gündür SAT pozisyonuna girmesi de BTC etkisiyle alternatif koinlerin düşüş furyasına katılmasını sağladı ve şu an net olarak BTC etkisiyle hareket ediyor. Bu yüzen altcoinleri izlerken diğer taraftan mutlaka yardımcı ekran olarak Bitcoin grafiğibe de bakmak gerekiyor.

CHZ günlük grafikte salahiyet için 0.52$ seviyesi lazım. Bu seviyenin altında kalan tüm girişimler başarırız sonuçlanır. Şu an başlamış olan bu hareketim 0.52$ üzerinde fiyatları çıkarması ve oradan 0.59$ seviyesine kadar götürüp kalıcı olmasını sağlamalı. Yoksa günlük sıkıntılar devam eder.

CHZ için günlük grafikte yukarı yönlü hareketlerde bekleyen seviyeler, 0.52$, 0.59$, 0.68$, 0.86$ ve daha yukarısı var. Aşağı yönlü hareketlerde ise bekleyen 0.39$, 0.31$, 0.27$ ve daha aşağısı var; fakat buralar zor gelir artık. Gelse de buralar gelir. Daha aşağısı gelmez. Kuşlar öyle söylüyor.

Başarılar dilerim.

Analizlerim hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi değildir, genel durumu belirlemek içindir. Bu analizler al/sat yapmaya uygun değildir. Bu analizlere dayanarak yapılan alım veya satımlardan doğacak zararlardan yatırımcı sorumludur.

Aslında son yapılan kulüp anlaşmalarıyla tekrardan kendilerini hatırlattılar. Tabi ismi geçen takımlar olmadı en azından Amerika tarafı deyince herkes acaba MLS takımları mı diye düşünmedi değil. Her ne kadar ismi geçen takımlar olmasa da yatırımcısı olan Türkiye'den bir takım daha ekledi portföyüne. Daha önce direnç ve destekleri belirlerken 0.44$ ile 0.46$ destek noktası olarak iş yapmış, dirence dönmezse yukarı yönümüz iyi çalışabilir. YTD.

Aslında son yapılan kulüp anlaşmalarıyla tekrardan kendilerini hatırlattılar. Tabi ismi geçen takımlar olmadı en azından Amerika tarafı deyince herkes acaba MLS takımları mı diye düşünmedi değil. Her ne kadar ismi geçen takımlar olmasa da yatırımcısı olan Türkiye'den bir takım daha ekledi portföyüne. Daha önce direnç ve destekleri belirlerken 0.44$ ile 0.46$ destek noktası olarak iş yapmış, dirence dönmezse yukarı yönümüz iyi çalışabilir. YTD.
Girişken davranıyorlar gerçekten. Böyle devaö ederlerse daha çok yol alacaklar. Piyasanın gözde altcoinlerinden biri olmayı başardı bence.

Yatırım Tavsiyesi Değildir

emeklerine sağlık hocam, bende de bir miktar var

Futbol, basketbol ve diğer sporların takımları bu tür anlaşmalarla daha çok yaz aylarında uğraşırlar çünkü diğer aylarda sezonlar devam eder, daha önemli işler vardır. Kendini tamamen kabul ettirme yazın olur diyorum. Ytd.

Chiliz yükselişten sonra düşüşe geçti.Bu düşüş kısa soluklu olacağını düşünüyorum.Kısam bir süre sonra yerini tekrar hissedilir derecede yükselişe gececeğini ümid ediyorum.YTD

Hiç bi tane anlaşma yok mu da spoyler vermiyorlar ufacık bir gizemli haber paylaşsalar biraz toplarlayacak
Gerek yok anlaşmaya, iyi haberlere filan. Zamanı gelince her şey olur. Önemli olan şu dönemde dikkati koruyabilmek.

Gerek yok anlaşmaya, iyi haberlere filan. Zamanı gelince her şey olur. Önemli olan şu dönemde dikkati koruyabilmek.
Yukardan kar satışı yapmadım yeni 0,95 cent olur diye, şimdi de hiç satamıyorum tekrar artar diye. Mecbur haber bekliyorum ki bir an önce 0,55 üstüne geri çıksın. BTCnin düşme ihtimali de korkutuyor malum btc 1 düşerse chz 5 düşüyor

Forum istatistikleri

Konular
13.681
Kullanıcılar
6.895
Son üye
ellonmuz57
Geri