Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

SatoshiTURK Ailesine Hoş Geldiniz!

Türkiye’nin en güvenilir kripto ve blockchain topluluğunu ziyaret ettiğiniz için mutluyuz. SatoshiTURK olarak, her seviyeden kripto meraklısı ve blockchain uzmanına bilgi paylaşımı, öğrenme ve kazanç fırsatları sunuyoruz. Amacımız, güncel ve bağımsız bilgiye kolayca ulaşmanızı sağlamak ve özgün içeriklerle kendinizi geliştirmenize olanak tanımaktır. Burada, kripto para dünyasının en yeni gelişmelerini takip edebilir, güncel analizlere ve rehberlere göz atabilir, blockchain teknolojisinin sunduğu fırsatları daha yakından keşfedebilirsiniz.

Topluluğumuza katılarak sadece bilgi edinmekle kalmaz, aynı zamanda katkılarınızın karşılığını BNB Coin ile alabilirsiniz. Forumumuzda, açtığınız her başlık, sorduğunuz her soru ve sağladığınız her faydalı bilgi, size SatoshiTURK kredi sistemi üzerinden BNB Coin kazandırır. Bu sayede, öğrenirken kazanma deneyimini yaşayacak ve topluluğumuza aktif bir şekilde katkıda bulunarak değerli bir üye olacaksınız.

Deneyimlerinizi, fikirlerinizi ve analizlerinizi paylaşarak hem kendinizi geliştirebilir hem de bu katkılarınızın ödüllerini kazanabilirsiniz. Kripto dünyasında güvenle ilerlemek, yeni insanlarla tanışmak ve sektör hakkında daha fazla bilgi edinmek için SatoshiTURK ailesine katılın. Hadi, birlikte öğrenelim, keşfedelim ve Türkiye'nin en güçlü kripto topluluğunda güvenle yol alalım!

Chiliz (CHZ) Teknik Analizi, AL-SAT Sinyalleri 12.03.2021

Teknik Analiz

Influencer
Süper Moderatör
Merhaba arkadaşlar. Bu aralar yükseliş göstereceği düşünülen ve sıkça dile getirilen bir kripto birimi olan Chiliz (CHZ) grafiklerini merak eden arkadaşlar var. Uzatmadan analize başlıyorum.

CHZUSD SAATLİK GRAFİKTE AL SİNYALİ
CHZ teknik analiz 1.webp

İşin temel analize dayanan kısmını bilmiyorum; neler olmuş, nasıl gelişmeler yaşanmış haberim yok. Bu yüzden bana düşen teknik olarak bakmak. Temel yorumları kendiniz yaparsınız.

CHZ saatlik grafiğinde AL sinyali çok güçlü bir biçimde devam ediyor. Yaklaşık iki gün yatay seyirden sonra gelen bu sinyal aşırı sert bir biçim alarak devam etmiş. Bu kadar sert davranması olağan değil. Yükselmek güzeldir; fakat ani olması sıkıntılara sebeb olabilir. Dikkatli olmak lazım.

Saatlik grafikte 0.23$ seviyesinden gelen AL sinyali ile şimdilik 0.40$ seviyelerine kadar yükselmiş. Burası çok yüksek bir zirve gibi görünse de daha yukarısı için yol var. O yola 4 saatlik ve günlük grafiklere bakarak görebiliriz. Bakalım o halde.

CHZUSD 4 SAATLİK GRAFİKTE AL SİNYALİ
CHZ teknik analiz 4.webp

CHZUSD 4 saatlik grafikte AL sinyali çok güzel devam ediyor. Bu hafta boyunca yükselişte kalmış. Şu an 0.35$ seviyelerinde geziniyor. Buralarda kalıcı olursa yukarı yönlü hareket etmeye devam eder. Özellikle 0.28$ üzerinde kalması şart. Daha aşağıda 0.15$ seviyesini unutmamak lazım.

CHZUSD GÜNLÜK GRAFİKTE AL SİNYALİ
CHZ teknik analiz g.webp

Günlük grafikte CHZ AL pozisyonu 0.010$ seviyesinde 53 gün önce başlamış. Kar oranı kaç biliyor musunuz, %1981$! Yatırımcısı gayet mutludur şimdi.

Geçmişi bir kenara bırakalım ve şimdi ile geleceğe bakmaya çalışalım. Elimizde 0.019$ civarından başlamış bir AL sinyali var. 0.22$ üzerinde kaldıkça durum iyi. Buranın altına düşerse aşağıda çok güçlü duran 0.16$ seviyesi var. Onun da altında aynı güçte 0.13$ var. Günlük grafiğin yanında haftalık ve aylık grafiklerin de AL pozisyonunda olduğunu hesaba katarak 0.13$ altının teknik olarak artık pek mümkün olmadığını söyleyebiliriz. Bu paragraftaki destek seviyeleri ile aşağıları garanti altına aldık.

Şimdi sıra geldi yukarılara. Madem ki yukarı çıkacak, nereye kadar çıkacak. Hadi söyle de görelim, değil mi! Tamam başlıyorum. 0.22$ seviyesinin altına düşmemesi gerektiğini tekrar edeyim. Buranın üzerinde kalması şartı ile ilk göreceği yerler 0.38$ ile 0.40$ seviyeleridir. Daha yukarıda günlük ve haftalık grafiklere göre 0.44$, 0.85$, 1.23$, 1.71$, 1.75$, 1.82$, 1.92$, 2.08$, 2.56$, 2.96$... seviyeleri çok rahat görünüyor. Buraları hemen yarın görecek diye bir şey asla yok. Bitcoin etkisi de kesinlikle plan dahilinde olmalı. Bu seviyeler kademeli olarak dalga dalga gelecek. Seviyeleri not edip sene sonuna kadar takip edebilirsiniz. Alın size 1 yıllık CHZUSD analizi. Daha daha yukarısı için de seviyeler var; ama 1 yıl yetmez mi? 🙂

Hadi bakalım, kolay gelsin.

Perşembe günü Milan token piyasaya açılıyor. 10.000 tane Chiliz aldım tamamıyla $ACM alıp her %15 yükselişte bir miktarını satacağım bakalım, diğer tüm fan tokenlarda olduğu gibi pump bekliyorum. 🙂 Ytd.
Milan'dan güzel kâr aldım, neredeyse 3 katı fiyatına sattım ama sadece CHZ tutsam 20 kat kâr edecekmişim. 🙂 Elimde 15 TL ediyor dokunmaya değmez dediğim 62 tane Chiliz vardı, onlar bile 240 TL olmuş.

Forum istatistikleri

Konular
13.636
Kullanıcılar
6.887
Son üye
Ayvaz7474
Geri