Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

"Ciddi sapma olması durumunda asgari ücreti değerlendiririz"

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Bursa 8. Olağan İl Kongresi'nde konuştu.​

"Ciddi sapma olması durumunda asgari ücreti değerlendiririz"​

Asgari ücretle ilgili de değerlendirmelerde bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, enflasyon oranında ciddi bir sapma olması durumunda gerekli değerlendirmeleri yapacaklarını söyledi.

"Faizi inecek ki enflasyon da insin"​

Faizi kesinlikle indirmeye başlayacağız. 2025 bunun işaret yılı olacaktır. Faiz inecek ki enflasyon da insin. Bu, bizim olmazsa olmazımız. Para politikasının yanı sıra uhdemizdeki diğer araçları da devreye alarak inşallah enflasyonu olması gereken seviyeye indireceğiz dedi.

"2025’te enflasyon hedefi tutacak"​

Bölgemizde ve dünyada olağanüstü bir gelişme olmazsa 2025 enflasyon hedefini tutturacağımızdan hiç şüphe duymuyoruz. Enflasyonu düşürerek milletimizin tamamını rahatlatacak şekilde alım gücünü artırmayı, refah seviyesini, fiyatları stabil tutarak yükseltmek istiyoruz. 2025'i hedeflerimize uygun şekilde tamamlayarak, son yıllardaki sıkıntılarımızı tarihe gömeceğiz dedi.

"İşveren daha fazla vermek istiyorsa versin"​

Çatlasanız da patlasanız da biz atacağımız adımları hesap ederek atarız. Asgari ücreti yüzde 30 artırdık. 2025 enflasyon hedefinden yüksek olmasına rağmen içimize sinen, emekçilerimizin alın terinin tam karşılığı olan bu hesap yerine oturdu.

Bu rakam, enflasyonla gelir arasında dengeyi gözeten bir rakamdır. İşveren daha fazla vermek istiyorsa versin, biz tabanı belirliyoruz. Daha fazla vereceksen ver. Önünü kesen, elini tutan yok.
İstihdamda bir kayıp gerileme yaşanmasını arzu etmiyoruz dedi.

İşveren daha fazla vermek istiyorsa versin..
Ben hayatımda böyle bir patron ne gördüm, ne duydum, ne de okudum..

Varsa gören, duyan, bilen bize haber versin lütfen.

Zaten bütün mesele bu değil mi? Sermayedarları doyuramıyor olmamız değil mi?

Benim kıçı kırık bir hısımım bile 50 yıl kirada oturdu da, 60 yaşından sonra bir iş yeri açıpta, yanına iki adam (asgari ücretli amele) alınca, yılda bir ev-araba alır oldu.

Sen aklıma mukayyet ol Allahım.

Yüzde 40 küsür yıllık enflasyonun yaşandığı ülkede %30 zam yaparak enflasyona ezdirmemek çok değişik bir matemetiktir. Bu matematikle zam MAM gelmez beklemesin kimse

Forum istatistikleri

Konular
13.933
Kullanıcılar
6.972
Son üye
crypthonite
Geri