Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

Coin Projemize Ortak ve Yatırımcı Aramaktayım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bakis
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Dostlar yeni oluşturacağımız kripto para projemiz için ortak ve yatırımcı arıyoruz. Community yapısında bir coin olmasını hedeflemekteyiz. İnternet sitesine forum ve telegram grupları kuracağız. Bir çok proje var. Hepsinin kararını birlikte alacağız. Teşekkürler...

Not: işlemler şuanda gönüllü olarak devam etmekte. token dağıtımı sonrası hedeflerimizle oldukça gelir getirebilir 🙂 ++ geliştirici ekip için de başvurmak isteyen arkadaşlar yazabilir.

tek iletişim wp:
wa.me/905446349062

Umarım başarılı olursunuz. Sanırım henüz kuluçka aşamasındasınız ilerleyen günlerde detayları kendi adıma merakla bekliyor olacağım. Proje netleştikten sonra detaylı bir konu açmanız yatırımcı/yazılım geliştirici bulmanız hususunda faydalı olacaktır diye düşünüyorum.

Sevgiler, başarılar.

Proje detayını, neye hedeflediğinizi açık olarak yazarsanız kimsenin aklında şüphe oluşmamış olur.

Severim bu tarz projeleri. Fakat sağlam bir ekip gerek özellikle developer işin ehli olması. Projeniz şekillensin destek olmaya hazırım.

Bende hali hazırda token projelerine yöneldim. Test aşamasında 🙂 nitelikli bir yapı şekillendiğinde kısmetse çıkartırım.

Tokenim Tron Tabanlı: https://nile.tronscan.org/#/token20/TG1a6AZEL1KdbZnStT7cKKLwvDfLSYcySP TRC 20

2021-05-15_02-03-24.webp

Test aşamasında kendimi geliştirip piyasalara açılırız hayırlısıyla 🙂
Ama ben Binance ye ETH için yola çıkmak istiyorum bakalım hayırlısı.

Severim bu tarz projeleri. Fakat sağlam bir ekip gerek özellikle developer işin ehli olması. Projeniz şekillensin destek olmaya hazırım.

Bende hali hazırda token projelerine yöneldim. Test aşamasında 🙂 nitelikli bir yapı şekillendiğinde kısmetse çıkartırım.

Tokenim Tron Tabanlı: https://nile.tronscan.org/#/token20/TG1a6AZEL1KdbZnStT7cKKLwvDfLSYcySP TRC 20

Ekli dosyayı görüntüle 5458
Test aşamasında kendimi geliştirip piyasalara açılırız hayırlısıyla 🙂
Ama ben Binance ye ETH için yola çıkmak istiyorum bakalım hayırlısı.
Airdrop için rez alıyorum hocam 2 sıfır atsa belki yolumuzu buluruz 🙂

Forum istatistikleri

Konular
13.731
Kullanıcılar
6.903
Son üye
soy1u
Geri