Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Coin Satışına Süre Nasıl Eklenir?

KriptoMax

Crypto Curious
Selamlar herkese. Coin kontratında alım yapıldıktan sonra 5 gün boyunca coinler satılmasın istiyorum. Böylece ön satış gibi olacak, ama yapay zekadan kontrat yazdırmaya çalıştıkça ne yapsam olmadı. Yapay zeka tamam kullanıcılar alım yapabilir 5 gün boyunca satamazlar diyor, ama listeleme yapınca herkes satabiliyor. Bunu nasıl yapabiliriz? Hemen satış verip coin fiyatını üyeler öldürmesin istiyorum.

Selamlar herkese. Coin kontratında alım yapıldıktan sonra 5 gün boyunca coinler satılmasın istiyorum. Böylece ön satış gibi olacak, ama yapay zekadan kontrat yazdırmaya çalıştıkça ne yapsam olmadı. Yapay zeka tamam kullanıcılar alım yapabilir 5 gün boyunca satamazlar diyor, ama listeleme yapınca herkes satabiliyor. Bunu nasıl yapabiliriz? Hemen satış verip coin fiyatını üyeler öldürmesin istiyorum.
Merhaba, hangi ağda düsünüyorsunuz ? Bsc ve ether'de bu özellik var, satışı kapatıp istediğiniz zaman izin verebiliyorsunuz, kontrat fonksioynu.

Forum istatistikleri

Konular
13.788
Kullanıcılar
6.929
Son üye
Zaferr
Geri