Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Coinbase’den Yüklü Miktarda Bitcoin Çıkışı

Ekran Görüntüsü (835).webp

Coinkolik haber sitesi, Whale Alert verilerilerine dayanarak, coinbase borsasından yapılan büyük miktarlı Bitcoin çıkışlarını haber sayfalarına taşıyarak okuyucularına servis etmiş durumda.

Whale Alert verilerine göre, Coinbase’den yüklü miktarda Bitcoin çıkışları oldu ve yapılan 5 transfer işlemi ile Binance borsası ve bilinmeyen cüzdanlara toplam 6.094 adet Bitcoin gönderildi.

Yapılan transferlerin bir tanesi Binance borsasına ve 700 Bitcoin . Diğer yapılan transferlerin ise bilinmeyen 4 farklı cüzdana 2000+2000+900 ve 494 bitcoin miktarlarında yapıldığı bildiriliyor. Yapılan transferler parça parça yapılmış olsa da dikkat çekici olduğu ayrıca belirtiliyor.

Her hareketr satış yapılacak şeklinde bir tereddütle bakar olduk. Belki şu an bulunan fiyatlar adamlara cazip gelmiş satış yapmak istiyorlar. Normaldir. Fiyatlar tabi ki düşüşe geçecek doğal olarak. Ama tekrar yükselir bu da bir gerçek.

Benim bu tür büyük hareketlerde aklıma gelen tek olay Mt. Gox ödemeleri. Bunlar bence bu ödemelerin yapıldığını gösteriyor olabilir. Günün birinde bir haber gelip Mt. Gox ödemeleri gerçekleşti denilebilir. İnsanlar panik yapmasın diye şimdilik bu ödemelerin gizli tutulduğunu düşünüyorum.

@sahinadm

Hocam Mt. Gox ödemeleri biliyorsunuz devasa bir miktar, böyle bir gelişmenin saklanabileceğine pek ihtimal vermiyorum açıkçası.
Saklamaları mümkün değil zaten. Ödemeler bittikten sonra açıklama geleceğini düşündüğümü ifade etmek istedim. Haftalardır büyük cüzdanlar borsalara giriş yapıyor ve bu beni bu yönde şüphelendiriyor. Panik havası olmasın diye şimdilik sessizce ödemeleri yapıyorlar ve son ödeme de gerçekleşince ödemeler yapıldı, diye haber geçerler. Ben böyle olacağını tahmin ediyorum. Bilmem ki 🙂

Piyasalarda yapılan yorumlarda bitcoin için arz sıkıntısı yorumları var. Sadece haberdeki durumdan dolayı değil ama soğuk cüzdanlara epey bir transfer olmuş gibi.

Forum istatistikleri

Konular
13.869
Kullanıcılar
6.958
Son üye
Creamyjem
Geri