K
Kuse
Misafir
ABD merkezli kripto para borsası Coinbase, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada Binance USD (BUSD) ile ilgili önemli bir karar aldığını duyurdu. Coinbase, BUSD’nin getirdiği standartlarını karşılamadığı gerekçesiyle 13 Mart’tan itibaren BUSD’nin alım satım işlemlerini askıya alacağını açıkladı.
Binance USD, Binance borsası tarafından desteklenen bir stablecoin olarak biliniyor. Stablecoin’ler diğer kripto para birimlerine göre daha az dalgalanma gösteren ve genellikle bir dolar ya da başka bir fiyat para birimi ile eşdeğer olan dijital varlıklardır.
Ancak Coinbase, BUSD’nin getirdiği standartları karşılamadığını belirterek, BUSD’nin alım satım işlemlerini askıya alacağını açıkladı. Coinbase bu kararı alırken BUSD’nin hukuki ve düzenleyici gereklilikleri karşılamadığını ve bu nedenle Coinbase’nin standartlarını karşılamadığını belirtti. Bu karar, Coinbase’nin, BUSD’nin güvenliği konusunda endişe duyduğu anlamına gelmiyor. Ancak Coinbase, kendi standartlarını korumak için böyle bir karar aldı, Coinbase müşterilerin güvenliği ve varlıkların korunması konusunda oldukça titiz olduğu için bu kararı alması şaşırtıcı değil. Sonuç olarak, Coinbase’nin, BUSD’nin alım satım işlemlerini askıya alması, kripto para piyasası için önemli bir gelişme olarak görülüyor. Bu kararın, kripto para birimlerinin güvenliği ve düzenlemeleri konusundaki tartışmaları yeniden gündeme getireceği düşünülüyor. Ancak Coinbase gibi büyük borsaların, müşterilerinin güvenliği konusunda titiz davranmaları kripto para piyasasının daha güvenilir bir hale gelmesine yardımcı olabilir.
Ytd.
Moderatör tarafında düzenlendi: