Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Coinpayu Madencilik ⛏ Arkadaşlar kesinlikle güvenilir site Coinpayu bilenler bilir zaten tavsiyemdir saygılar 🙏🏻❤️🌹

bu tür yerlerde daha fazla detay fena olmaz 🙂

bilindik coinpayu sitesiyle bir alakaları yok ve gerçek madencilik yapmıyorlar

3 adet planlardan birini seçiyorsunuz, yani yatırım yapmak gerekiyor içeriğe göre hyip tarzı site

planların süresi 20 gün, en düşük %120 en yüksek %200 kar payı,

yatırım yaptıktan sonra bir süreye kadar kendi paranızı geri alıyorsunuz yani, buda siteyi riskli yapar

sitenin güvenilir olup olmadıklarına verdikleri şu yanıt kafamı karıştırdı (koyu yazılı cümleler)

Biz döviz borsasında işlem yapma alanında profesyonellerden oluşan bir ekibiz, projemiz size önümüzdeki birkaç gün içinde kar garantisi veriyor, minimum risklerimiz var ve ayrıca mevduat sigortamız var. Yine de kaybedebileceğiniz fonları yatırmamanız önerilir. Ayrıca, vade sonunda kayıpların %90'ına kadarını iade ediyoruz. İşlem hizmet ücretleri iade edilmez.

3 adet planlardan birini seçiyorsunuz, yani yatırım yapmak gerekiyor içeriğe göre hyip tarzı site

yatırım yaptıktan sonra bir süreye kadar kendi paranızı geri alıyorsunuz yani, buda siteyi riskli yapar

sitenin güvenilir olup olmadıklarına verdikleri şu yanıt kafamı karıştırdı (koyu yazılı cümleler)

o zaman uzak duruyoruz 🙂 @foryoubtc09

Arkadaşlar nasıl isterseniz ben araştırıp paylaşıyorum burda ayriyetten kendimde kullanıyorum sizi ateşe atmıyoeum yani herkes emek veriyor eğer coinpayu sitesiyle alakası olmasa bu ismi kullandırtmazlar bence bnb.x falan var bilirsiniz kullanıyorum anında çekiyorum bece böyle bi doşandırıcılık durumu olsa coinpayu kendi ismini kullandırtmaz ama yinede siz bilirsiniz sevgiler 🫶🙏🏻🌹

Forum istatistikleri

Konular
14.111
Kullanıcılar
7.070
Son üye
necapasi
Geri