Eyll
Crypto Curious
- BNB
- 0,00037172
Selam arkadaşlar,
Her imkanı sağlayabilecek bir siteyle karşınıza geldim.
Coinpayu sitesini eminim hepiniz duymuşsunuzdur. Çoğu zaman reklamını es geçtiğim bi sitedir ancak son 1 haftadır denemeye karar vermiştim.
Açıkçası her anlamda kazanma çapı açık bir site.
Anket doldurarak, reklam izleyerek, görev yaparak para kazanmak mümkün.
Tabii diğer sitelere oranla güzel para verdiğini söyleyebiliriz. Çoğu anket sitesinin kuruşlar verdiğini, bu sitenin TL cinsinden ödeme yaptığını söyleyebiliriz.
Paranızı istediğiniz crypto şeklinde çekimini yapabilirsiniz.
Büyük tutarlar olmasa da pasif gelirler elde edebilirsiniz. Tek bir sorunu var o da vpn kullanmanız gerekiyor. Bence harika bi pasif gelir yöntemi en azından denenebilir.
Denemenizi tavsiye ederim.
Küçük gelir diye geçmeyin. Sonuç olarak damlaya damlaya göl olur 🙂
Biraz vakit harcayarak güzel paralar da kazanmak mümkün. Üstelik seçenekler de çok fazla. İster görev yapın, ister anket doldurun, ister reklam izleyin tamamıyla size kalmış.
İyi eğlenceler dilerim 🙂
Her imkanı sağlayabilecek bir siteyle karşınıza geldim.
Coinpayu sitesini eminim hepiniz duymuşsunuzdur. Çoğu zaman reklamını es geçtiğim bi sitedir ancak son 1 haftadır denemeye karar vermiştim.
Açıkçası her anlamda kazanma çapı açık bir site.
Anket doldurarak, reklam izleyerek, görev yaparak para kazanmak mümkün.
Tabii diğer sitelere oranla güzel para verdiğini söyleyebiliriz. Çoğu anket sitesinin kuruşlar verdiğini, bu sitenin TL cinsinden ödeme yaptığını söyleyebiliriz.
Paranızı istediğiniz crypto şeklinde çekimini yapabilirsiniz.
Büyük tutarlar olmasa da pasif gelirler elde edebilirsiniz. Tek bir sorunu var o da vpn kullanmanız gerekiyor. Bence harika bi pasif gelir yöntemi en azından denenebilir.
Denemenizi tavsiye ederim.
Küçük gelir diye geçmeyin. Sonuç olarak damlaya damlaya göl olur 🙂
Biraz vakit harcayarak güzel paralar da kazanmak mümkün. Üstelik seçenekler de çok fazla. İster görev yapın, ister anket doldurun, ister reklam izleyin tamamıyla size kalmış.
İyi eğlenceler dilerim 🙂