Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

SatoshiTURK Ailesine Hoş Geldiniz!

Türkiye’nin en güvenilir kripto ve blockchain topluluğunu ziyaret ettiğiniz için mutluyuz. SatoshiTURK olarak, her seviyeden kripto meraklısı ve blockchain uzmanına bilgi paylaşımı, öğrenme ve kazanç fırsatları sunuyoruz. Amacımız, güncel ve bağımsız bilgiye kolayca ulaşmanızı sağlamak ve özgün içeriklerle kendinizi geliştirmenize olanak tanımaktır. Burada, kripto para dünyasının en yeni gelişmelerini takip edebilir, güncel analizlere ve rehberlere göz atabilir, blockchain teknolojisinin sunduğu fırsatları daha yakından keşfedebilirsiniz.

Topluluğumuza katılarak sadece bilgi edinmekle kalmaz, aynı zamanda katkılarınızın karşılığını BNB Coin ile alabilirsiniz. Forumumuzda, açtığınız her başlık, sorduğunuz her soru ve sağladığınız her faydalı bilgi, size SatoshiTURK kredi sistemi üzerinden BNB Coin kazandırır. Bu sayede, öğrenirken kazanma deneyimini yaşayacak ve topluluğumuza aktif bir şekilde katkıda bulunarak değerli bir üye olacaksınız.

Deneyimlerinizi, fikirlerinizi ve analizlerinizi paylaşarak hem kendinizi geliştirebilir hem de bu katkılarınızın ödüllerini kazanabilirsiniz. Kripto dünyasında güvenle ilerlemek, yeni insanlarla tanışmak ve sektör hakkında daha fazla bilgi edinmek için SatoshiTURK ailesine katılın. Hadi, birlikte öğrenelim, keşfedelim ve Türkiye'nin en güçlü kripto topluluğunda güvenle yol alalım!

Coinsbit Exc.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan farukelhkn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
F

farukelhkn

Misafir
Avrupa merkezli kripto para borsası ve kendi döviz para birimi CNG Token ile adını duyurmuş bulunmakta. Çok çeşitli alt coinlere sahip olmalarına rağmen, bu alt coinlerin çoğu 1 satoshi gibi bir değere ve "0" işlem hacmine sahiptir.

Ek olarak, düşük işlem ücretleri bu değişimi tercih edilebilir kılmaktadır.

Ayrıca Staking Pool sistemi sayesinde günlük yatırım yaparak güzel bir% 2,5-3,5 kazanç elde ediyorlar ve bu kazanç token sahibi tarafından reklam amaçlı finanse ediliyor yani kesinlikle HYIP sistemi yok.

USD, Ruble ve TRY gibi birçok ülkenin para birimlerini çekebilir veya yatırabilirsiniz. Ancak, bunun için işlem ücreti yüksektir, örneğin, bu tutar USD için 8 usd +% 2,3 ücrettir.

Bu borsa üzerinde para çekme ya da mevduatımla ya da alım-satım emri gibi konularda herhangi bir sorun yaşamadım ancak destek bölümü biraz yavaş diyebilirim. Hep böyle mi bilmiyorum ama daha önce ulaşmaya çalıştığımda cevap vermeleri bir haftaya kadar sürdü.

Diğer işlemlerimle alakalı bir durum olabileceğini düşünüyorum. Düzenledikleri airdroplar işleme açıldıklarında değeri oldukça düşmüş oluyor.

Forum istatistikleri

Konular
13.675
Kullanıcılar
6.895
Son üye
ellonmuz57
Geri