Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

CoinTr Borsası Ödüllü Etkinlik

immortal_code

Guru
Moderatör
CoinTr Borsası Ödüllü Etkinlik

Ödül: 1.000 TL

Sadece yeni üyeler katılabilir.

Referans: Yok

📆 Etkinlik tarihi: 13 Şubat - 7 Mart

❓Nasıl Katılabilirim❓

1 CoinTR borsasına kayıt olun ve kimlik dogrulamanızı tamamlayın. (ÖDÜL: 100 TL)

✅ Kayıt linki: https://www.cointr.com/tr/events/ac...ffb1?channelCode=twkw&vipCode=2z62&actId=8445

2 Kendi banka hesabınızdan CoinTR borsasına minimum 2.000 TL yatırın ve 7 gün boyunca hesabınızda tutun (ÖDÜL: 300 TL)

3 Minimum 300 Usdt lik al-sat yapın. (ÖDÜL: 600 TL)

Kolaylıkla yapılabilir görünüyor. Biraz zaman ve emek isteyecek ama 1.000 TL az para değil. Biraz önce üye oldum. Yavaş yavaş 3 aşamayı da tamamlarım. Anladığım kadarıyla sadece KYC onayını yapsam bile 100 TL kazanacağım. Eğer 3 etkinliği de gerçekleştirir bir de üzerine 1.000 USD veya üzeri işlem hacmine ulaşırsam ekstradan ödül de kazanacağım.

1. KYC'yi yaptım. Kimliğin ön ve arka fotoğrafını ve selfi istedi. 2. KYC'yi de gönderdim. İkametgahtaki barkodu ve çalışılan iş alanı seçmemi istedi. Çalışılan İş Alanı kısmına Eğitim:Kültür:sanat yazdım. Şu an yüksek lisans öğrencisiyim çalışmıyorum. Bir sorun çıkmaz galiba. Bununla ilk etkinlik tamamlanacak. 2. KYC'nin onaylanmasını bekliyorum.

Aklıma bu borsanın sağlam bir borsa olup olmadığı takıldı. KYC yapmadan önce takılsaydı keşke. SPK'nın sitesine baktım faliyet gösteren kripto hizmet sağlayıcıları listesinde yer alıyor. Bir sıkıntı çıkmayacağı kanaatindeyim. Ama insan içinden 'acaba?' diyor ister istemez. Daha önce bu borsayı kullananlar oldu mu? Tam anlamıyla güvenilir mi? Merak ettim.

Kolaylıkla yapılabilir görünüyor. Biraz zaman ve emek isteyecek ama 1.000 TL az para değil. Biraz önce üye oldum. Yavaş yavaş 3 aşamayı da tamamlarım. Anladığım kadarıyla sadece KYC onayını yapsam bile 100 TL kazanacağım. Eğer 3 etkinliği de gerçekleştirir bir de üzerine 1.000 USD veya üzeri işlem hacmine ulaşırsam ekstradan ödül de kazanacağım.
aynen hocam

KYC işlemim tamamlandı ama ödül hesabıma geçmedi. Ben de biraz araştırdım ve şu bilgilere ulaştım:

Etkinlik 1 için ödül dağıtımı kademeli olarak yapılacaktır:
13-20 Şubat tarihleri arasında koşulları sağlayan katılımcılar için ödül dağıtımı 24-28 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.
21-28 Şubat tarihleri arasında koşulları sağlayan katılımcılar için ödül dağıtımı 3-7 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.
1-7 Mart tarihleri arasında koşulları sağlayan katılımcılar için ödül dağıtımı 10-18 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.
Örneğin, bir kullanıcı kampanyaya 17 Şubat tarihinde katılmış ve 2000 TL yatırma işlemini gerçekleştirmişse, 7 günlük net yatırma şartını 24 Şubat tarihinde karşılayacak olup net yatırma ödülü olan 300 TL ödül dağıtımı 3-7 Mart tarihleri arasında tamamlanacaktır.
Etkinlik 2 ve 3 için ödüllerin dağıtımı, kampanya bitiş tarihinden itibaren 14 iş günü içinde tamamlanacaktır.

Ayrıntılı bilgi için link

Forum istatistikleri

Konular
14.095
Kullanıcılar
7.049
Son üye
slhttnkndk
Geri