Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

Cripto Para Takip Ajandası

Bir süredir alım satımlarımı ve bazı popüler coinlere ait farklı zaman dilimlerine ait grafikleri içeren bir ajanda yaptım. PDF olarak sizlerle paylaşmak isterim. Arkaşlar bu pdf ajandayı indirip, yazıcıdan çıktı alırlarsa işlerine çok yarayacağını düşünüyorum. Ajanda bittikçe yeniden bastırılıp her ay temiz bir şekilde kullanılabilir. İçinde yer alan grafikleri dikkatle incelemeniz ve anlık alım satımlarınızı, tarih, saat ve miktar olarak yazmanızı öneririm. Yeni alım satım yaparken elinizde yazılı olarak bulunan bu bilgiler ve gene elinizde 4 farklı grafikle yorumlayabildiğiniz değişim grafikleri olacak. Büyük bir kolaylık sağlayacaktır. Alım için A satım için S yi yuvarlakla belirtin. Alfabetik sıra ile hazırlanmıştır. En son sayfa isimsiz düzenlenmiştir. İstediğiniz farklı coin birimleri için çoğaltıp kullanabilirsiniz. Ad ( adet kısaltması ) Yorumlarınızı beklerim.

Ekli dosyalar

Elinize sağlık hocam. Not tutmak, bilgisayar ortamında kaybolmamasını sağlamak için güzel. Ancak grafikler şimdiden eskidi bile.

Ben alım satım yaparken grafiklerin uzun vaadede nasıl hareket ettiğini görmeye çalışıyorum. 7 günlük ya da 1 aylık olan grafikler elbet kısa sürede değişiyor. Ancak 3 aylık 6 aylık halen fikir verebilir. Bir de, en son sayfada yer alan boş form çoğaltılarak güncel grafiklerle yeniden tasarlanarak kullanılabilir. Tavsiyem çalışma alanınızda mümkünse grafikleri duvara asmanız ... Kafanızı kaldırdığınızda, genel seyir hakkında fikir edinebilirisiniz. Bir de eski kullandığınız sayfaları da arşivleyin derim. Geçmiş hareketlerinizi, yatırım yolculuğunuzu analiz etmenizi sağlar ... Umarım bir parça faydası olur ... Bol kazançlar dilerim.

Forum istatistikleri

Konular
13.730
Kullanıcılar
6.903
Son üye
soy1u
Geri