kuvayi
Hodler
- BNB
- 0,00000500
Kripto ticaret bot olarak da tanımlayabileceğimiz Crypto Trading Robot kullanımları hakkında çok çeşitli rivayetler ile karşılaşıyorum. Özellikle yerli kaynaklarda bu tür girişimlere rastlamak oldukça zor gibi. Ağırlıklı olarak yurt dışındaki çeşitli firmaların veya sitelerin sunduğu ücretli ya da ücretsiz hizmetler olarak görünüyor. Ancak bu noktada böylesine sonsuz kazanç sunan yapay zekâya sahip kripto para robotu ne kadar gerçek?
Bugüne kadar şahsen herhangi bir Bitcoin ticaret bot veya Bitcoin alım satım robotu hizmeti sunan site ile tecrübem olmadı. Epey bir zaman bu konuları araştırmama rağmen bana biraz şüpheli ve şaibeli gibi geliyor. Dolayısıyla bu konuda kullanım deneyimine sahip forum üyeleri varsa, onların tecrübelerinden yaralanmak isteriz.
Düşündüğünüzde kulağa oldukça hoş geliyor. Çünkü sizin yerinize otomatik olarak piyasaları takip eden ve en uygun fiyatlardan alım satım emirleri veren yapay zekâya sahip bir robotun zenginleşmenize katkıda bulunacağını düşünsenize...
Gerçekten böyle bir şey var mı diye çok merak ediyorum.
Bugüne kadar şahsen herhangi bir Bitcoin ticaret bot veya Bitcoin alım satım robotu hizmeti sunan site ile tecrübem olmadı. Epey bir zaman bu konuları araştırmama rağmen bana biraz şüpheli ve şaibeli gibi geliyor. Dolayısıyla bu konuda kullanım deneyimine sahip forum üyeleri varsa, onların tecrübelerinden yaralanmak isteriz.
Düşündüğünüzde kulağa oldukça hoş geliyor. Çünkü sizin yerinize otomatik olarak piyasaları takip eden ve en uygun fiyatlardan alım satım emirleri veren yapay zekâya sahip bir robotun zenginleşmenize katkıda bulunacağını düşünsenize...
Gerçekten böyle bir şey var mı diye çok merak ediyorum.