Angela4848
Hodler
- BNB
- 0,00000750
Merhaba Arkadaşlar.
Bugün uzun zamandır kullanmakta olduğum ve haliyle çok memnun kaldığım kripto cüzdanlar' dan bahsetmek istiyorum. 2 adet cüzdan size tanıtmak istiyorum.
Tabi ki herkes bu konuda bilgi sahibi, ancak paylaşmak her zaman güzeldir.
Sonuçta bu konulara hakim olmayan kardeşlerimiz abilerimiz ablalarımız olacaktır.
Eee sonuçta bilgilerimizi mezara götürecek değiliz ya. 😀
Arkadaşlar benim kullandığım iki cüzdan' dan(Trust wallet / Blockchain Wallet)ben gayet memnunum.
Özellikle kesinti oranları beni gerçekten tatmin eden noktalardan biri.
Ayrıca en güzel yanları çok hızlı transfer gerçekleşiyor.
Tabi ki arayüz olarak ta kullanımı gayet rahat ve kafa karıştırıcı hiçbir yanı yoktur.
Her şekilde bu iki cüzdan şuanda piyasada ki en kaliteli kripto cüzdanların' dan ikisi benim gözümde.
Herkese Hayırlı Geceler.
Bugün uzun zamandır kullanmakta olduğum ve haliyle çok memnun kaldığım kripto cüzdanlar' dan bahsetmek istiyorum. 2 adet cüzdan size tanıtmak istiyorum.
Tabi ki herkes bu konuda bilgi sahibi, ancak paylaşmak her zaman güzeldir.
Sonuçta bu konulara hakim olmayan kardeşlerimiz abilerimiz ablalarımız olacaktır.
Eee sonuçta bilgilerimizi mezara götürecek değiliz ya. 😀
Arkadaşlar benim kullandığım iki cüzdan' dan(Trust wallet / Blockchain Wallet)ben gayet memnunum.
Özellikle kesinti oranları beni gerçekten tatmin eden noktalardan biri.
Ayrıca en güzel yanları çok hızlı transfer gerçekleşiyor.
Tabi ki arayüz olarak ta kullanımı gayet rahat ve kafa karıştırıcı hiçbir yanı yoktur.
Her şekilde bu iki cüzdan şuanda piyasada ki en kaliteli kripto cüzdanların' dan ikisi benim gözümde.
Herkese Hayırlı Geceler.