Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

cuzdan adresinde isminizin gecmesini istermisiniz

gecenlerde github da dolasirken buldum. cuzdan adresiniz de ilk karakterlerinde isminizi yazdirabiliyorsunuz. 3 harf degistirmek icin mesela can, ali yada cem gibi isimler icin yaklasik 5 dakika 4 5 haneli isimler icin 7 ila 12 dakika kadar suruyor generate etmesi.

meraklilari icin ilgi cekici olabilir

Gerçekten çok ilginçmiş ilk defa görüyorum. Tabi anonimliğini koruyarak transfer yapmak isteyenler için çokta tercih edilecek bir şey değil gibi 😀

gecenlerde github da dolasirken buldum. cuzdan adresiniz de ilk karakterlerinde isminizi yazdirabiliyorsunuz. 3 harf degistirmek icin mesela can, ali yada cem gibi isimler icin yaklasik 5 dakika 4 5 haneli isimler icin 7 ila 12 dakika kadar suruyor generate etmesi.

meraklilari icin ilgi cekici olabilir
nasıl yapabilirim bunu ??

Tabiki isteriz böyle bişey çıkmışmıydı çok şaşırdım ama güzel bir özellik yani bir yararı yok ama insana gurur ve zevk veriyor bu cümleyi paylaştığın için sağol aydınlattın beni eyvallah.

Forum istatistikleri

Konular
13.927
Kullanıcılar
6.969
Son üye
edjams
Geri