Neler yeni
Misafir görüntüleme sınırlıdır
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Cüzdan Seçimi İçin Yardım

Arkadaşlar ben bu siteden kazandığım bitcoinleri nasıl çekicem hangi cüzdan sitesini kullanmalıyım öğrenci olduğum kesinti flan olmasın iyi olur ve siz hangi cüzdanları kullanıyorsunuz parayı istediğim zaman hesabıma alabileceğim bir cüzdan var mı yardımcı olursanız sevinirim şimdiden hereke teşekkürler iyi forumlar

Çözüm
Düşük miktarları borsada tutabilirsin, bitcoin ilerde ne kadar değerleneceğini tahmin edemediğimiz için kendinize özel cüzdan açmalısınız. Sıcak veya soğuk cüzdan. Hack saldırılarından korunmak için soğuk cüzdan daha güvenilir buraya dikkat güvenilir diyorum yani %100 güvenli değildir.
Bilginiz yoksa cüzdan açmadan önce araştırma yapmalısınız, verilen seed keyleri asla kaybetmemelisiniz.
Coinbox ve Coinbase kullanıyorum. Ama bir öneri olarak sunmuyorum çünkü işlem ücreti noktasında beklentileri karşılamayabilir. Fakat işlem ücreti olsa da şuan önemsemiyorum. Uzun süre eklenen satoshiye dokunmak istemiyorum çünkü.

CoinBox wallet nedir?

Yatırım tavsiyesi değildir.
Yabancı borsalarda da kripto varlıkları bulunan biri için şunu söyleyebilirim o paraları TL ye çevirirken kesintiler, gönderim ücretleri nedeniyle kayıplarını oluyor. Ben al sat yaptığımdan benim için yabancı Borsalar avantajlı. Ama sadece BTC tutmak için Türk borsaları daha iyi olur bence

Düşük miktarları borsada tutabilirsin, bitcoin ilerde ne kadar değerleneceğini tahmin edemediğimiz için kendinize özel cüzdan açmalısınız. Sıcak veya soğuk cüzdan. Hack saldırılarından korunmak için soğuk cüzdan daha güvenilir buraya dikkat güvenilir diyorum yani %100 güvenli değildir.
Bilginiz yoksa cüzdan açmadan önce araştırma yapmalısınız, verilen seed keyleri asla kaybetmemelisiniz.

Çözüm

Forum istatistikleri

Konular
14.184
Kullanıcılar
7.179
Son üye
mehmetaksoy
Geri