Vonzarovich
Visionary
- BNB
- 0,00091929
Halihazırda Uniswap'ta listeli bulunan Dabby Finance (DBBY) tarafından airdrop düzenlenmektedir. Airdrop ile ilgili bot üzerinden verilen bilgiye göre ödülün 70 $'a kadar bir tutar olabileceği belirtilmektedir. Tabi ki ne kadar dorğu orasını blemiyorum.çünkü 20-30 dolarlık airdroplardan 50-60 cent aldığımı da biliyorum Sonuçta bir havuz mevcut ve bu havuza katılan sayısına göre büyük ihtimalle daha önce belirledikleri toplam ödülü bölerek dağıtım yapıyorlar.
Gelelim yapmamız gerekenlere:
- Linke tıklayarak telegram botunu başlatın (Telegram üyeliğiniz olmalı)
- Telegram kanallarına katılın
- Dabby Finance (DBBY) Facebook hesap beğeni ve post paylaşımı. Ayrıca yorumda #dabbyfinance hastagi ile yorum yazarak ekran görüntüsünü bota atın.
- Youtube görevinde; Dabby Finance (DBBY) Youtube kanalına katılın ve yorum olarak aynı facebook görevinde olduğu gibi #dabbyfinance hastagi ile yorum yazarak paylaşın, ekran görünütüsünü bota atın.
- Twitter görevlerini yapın (Opsiyonel)
- Bitcointalk görevi (Çalışmıyor, atlayın)
Bol kazançlar
Gelelim yapmamız gerekenlere:
- Linke tıklayarak telegram botunu başlatın (Telegram üyeliğiniz olmalı)
- Telegram kanallarına katılın
- Dabby Finance (DBBY) Facebook hesap beğeni ve post paylaşımı. Ayrıca yorumda #dabbyfinance hastagi ile yorum yazarak ekran görüntüsünü bota atın.
- Youtube görevinde; Dabby Finance (DBBY) Youtube kanalına katılın ve yorum olarak aynı facebook görevinde olduğu gibi #dabbyfinance hastagi ile yorum yazarak paylaşın, ekran görünütüsünü bota atın.
- Twitter görevlerini yapın (Opsiyonel)
- Bitcointalk görevi (Çalışmıyor, atlayın)
Bol kazançlar
Son düzenleme: