Vonzarovich
Visionary
- BNB
- 0,00094334
Deep Space (DPS) Binance Smart Chain (BSC) üzerine kurulmuş Metaverse özellikleri taşıyan bir uzay similasyon projesidir. Karşılaşıp biraz inceleme fırsatı buldum. Proje ve arkasındaki ekip gayet başarılı bir iş çıkarmış görünüyor.lar. Henüz tam olarak proje oturmuş değil. Play to Earn konseptiyle piyasaya sürülmeyi planlayan proje henüz test aşamasında. Ayrıca Certik kontrollerinden geçmiş ve sertifika sahibi olduğunu da belirtmek isterim.
Deep Space (DPS)'i diğer projelerden ayıran benim tespit ettiğim en önemli özellik , projelerin çoğunluğu kısıtlı bir konsept üzerinde inşa edilmişken, bu proje çoklu evren mantığına göe inşa edilmiş ve bu durumda sınır tanımaz bir geliştirebilirlik şansı tanıyor.
Pasif gelir mantığının yanında NFT ticareti ve ticaret esnasında risk il eorantılı kazanç imkanı sunan projede NFT'ler özelinde çoğu şeyin düşünülmüş olduğunu, kuru kuru görsellerden oluşmadığını görüyorum. Atack, defence, mining gibi pek çok özellik verisinin görülebildiği NFT'lerde karmaşık bir yapı tercih edilmiş olarak görünüyor.
Oyun içerisinde bulunan araçlar savaşmak, ticaret ya da madencilik yapmak için tasarlanmış araçlar. Ancak her aracın özelliği birbirinden bağımsız olarak tasarlanmış. Ayrıca çeşitli yükseltmeler ile kullandığınız aracı kullanım alanına göre yükseltme imkanına sahipsiniz.
Maksimum arzı 100 milyon adet olan tokenın, toplam arzı şuan 89 milyon adettir. Aradaki kalan fark miktarı yakılmıştır. Yani tüm miktar arz edilmiş durumdadır. Bu miktarın yaklaşık 56 milyonu şuan dolaşımdadır. Deep Space (DPS) bu yazının hazırlandığı an itibariyle 0.16 dolar üzerinden işlem görmekte olup Pancakeswap ve Dex-Trade'de listelidir.