Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

DeFi Kingdoms(Jewel)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
maxresdefault.webp

DeFi Kingdoms, blockchain teknolojisi kullanılarak oluşturulmuş bir oyun olarak tanımlanabilir. Oyun, oyuncuların dijital varlıklarını yönetmelerine ve onları arttırmalarına olanak tanır. Oyuncular, oyun içi varlıklarını alıp satabilir veya onları kullanarak oyun içi işlemler yapabilir.

DeFi Kingdoms Avalanche subnette kendi ağına sahiptir. Ayrıca Klaytn ağındada oynanmaktadır.

Oyun içi varlıklar, oyuncular tarafından alınıp satılabilir. Bu, oyuncuların oyun içi varlıklarının değerini arttırmak için yatırım yapmalarına olanak tanır. Aynı zamanda oyuncular, oyun içi varlıklarını kullanarak oyun içi işlemler yapabilir.

DeFi Kingdoms, oyuncuların dijital varlıklarını yönetmelerine ve onları arttırmalarına olanak tanır. Aynı zamanda, oyuncuların oyun içi varlıklarını alıp satmalarına ve oyun içi işlemler yapmalarına olanak tanır. Bu, oyuncular için ekstra bir yatırım fırsatı sunar ve oyun içi deneyimi zenginleştirir.

DeFi Kingdoms oyuncuslarının oyun içinde kazanç elde etmelerine olanak tanır. Bunlar arasında:
  1. Oyun içi varlıkların alım satımı: Oyuncular oyun içi varlıklarını alıp satabilir veya takas edebilirler. Bu oyun içi varlıkların değerini arttırmak için bir yatırım yoludur.
  2. Oyun içi işlemler: Oyuncular oyun içi varlıklarını kullanarak oyun içi işlemler yapabilir. Örneğin, oyun içi varlıkları kullanarak oyun içi ödüller kazanabilir veya oyun içi öğeler satın alabilir.
  3. Krallıklarının yönetimi: oyuncular kendilerine ait krallıkları yönetebilir ve onları geliştirebilir. Krallıklarının değerini arttırmak için oyun içi varlıkları kullanabilir.
  4. Staking : oyun içinde kullanabilecekleri tokenları stake ederek kar elde edebilirler.
  5. Lending : oyun içinde kullanabilecekleri tokenları başkalarına kiralayarak kar elde edebilirler.
  6. Farming : oyun içi varlıklarının üretimini arttırmak için oyun içi öğeler kullanarak farming yapabilirler.
Oyunu 1 aydır oynuyorum sorusu olan varsa seve seve cevaplarım.
YTD.

Zahmete değecek miktarda kazanabilmek için ilk başta ne kadarlık bir yatırım gerekiyor?
Hocam öncelikle görev için 4 farklı göreve gönderebiliyorsunuz ikisi 10'ar dakika diğer ikisi 4 saat sürüyor. Ve 8 saatte dayanıklılıkları doluyor yani 8 saatte bir göreve gönderebiliyorsunuz. Bu yüzden hiç zaman almıyor. Şuan floor fiyatı 55 Crystal yani 5.42$. Ve 1 aydır gözlemlediğim crystal veya genel olarak kripto paralar düşsede, yükselsede floor miktar fiyatı aynı. Bende 32 hero var. Floor fiyatından hesaplarsam aylık %10 kazandırıyor. Şuan için 20$ civarı kazandırıyor. Ama ben kazandığımla full hero almaya çalışıyorum. Aylık kazanç sağlanabilir ama sabit kazanç zor. Çünkü oyun içi item fiyatları değişken. Hatta oyun için itemleri al-sat yapanlar bile var. Umarım açıklayıcı olmuştur. Yani kısaca piyasa ve oyun için fiyatlar bu şekilde ilerlerse yatırımınız %10 kazandırır. Dediğim gibi piyasa değişken olduğu için kazançlarda sabit değil. Ben yatırım yaptım çünkü ekip deli gibi çalışıyor ve daha PvP, PvE vb. bunlarda gelecek. Ayrıca herolar level atladıkça levelleri artıyor. Nadirliklerine görede fiyatları değişiyor. Eğer düşük miktarlada olsa başlarsanız yazmanız yeterli. YTD.

Mesajım bulunsunda hocam pcye geçtiğimde direkt olarak başlayayım.
Oyunlarla bir pasif gelir elde etme amacım var. Bakalım iyi kazanır mıyım deneyelim
Hocam öncelikle görev için 4 farklı göreve gönderebiliyorsunuz ikisi 10'ar dakika diğer ikisi 4 saat sürüyor. Ve 8 saatte dayanıklılıkları doluyor yani 8 saatte bir göreve gönderebiliyorsunuz. Bu yüzden hiç zaman almıyor. Şuan floor fiyatı 55 Crystal yani 5.42$. Ve 1 aydır gözlemlediğim crystal veya genel olarak kripto paralar düşsede, yükselsede floor miktar fiyatı aynı. Bende 32 hero var. Floor fiyatından hesaplarsam aylık %10 kazandırıyor. Şuan için 20$ civarı kazandırıyor. Ama ben kazandığımla full hero almaya çalışıyorum. Aylık kazanç sağlanabilir ama sabit kazanç zor. Çünkü oyun içi item fiyatları değişken. Hatta oyun için itemleri al-sat yapanlar bile var. Umarım açıklayıcı olmuştur. Yani kısaca piyasa ve oyun için fiyatlar bu şekilde ilerlerse yatırımınız %10 kazandırır. Dediğim gibi piyasa değişken olduğu için kazançlarda sabit değil. Ben yatırım yaptım çünkü ekip deli gibi çalışıyor ve daha PvP, PvE vb. bunlarda gelecek. Ayrıca herolar level atladıkça levelleri artıyor. Nadirliklerine görede fiyatları değişiyor. Eğer düşük miktarlada olsa başlarsanız yazmanız yeterli. YTD

Forum istatistikleri

Konular
13.929
Kullanıcılar
6.972
Son üye
crypthonite
Geri