yecele
Guru
- BNB
- 0,00140732
Token Adı | DENT |
---|---|
Şu Anlık Değeri | 0.0129 $ |
24 Saatlik Hacim | 136 Milyon $ |
24 Saatlik En Yüksek Değer | 0.01483 |
24 Saatlik En Düşük Değer | 0.01272 |
Dolaşımdaki Arz | 94 Milyar DENT ( Sen 6 Milyar milyon denti naptın?) |
Toplam Arz | 100 Milyar DENT |
Coinmarketcap Sıralaması | 86 |
Piyasa Değeri | 1 Milyar $ |
Merhaba arkadaşlar portföydeki tokenlerimden bir tanesi, uzun yazı var mı yok mu bakmadım eğer yoksa -ki var olduğunu düşünüyorum- ayrı bi konu açarak tokeni de tam anlamıyla tanıtırız. Şimdi grafiklere bakalım bi.
Grafikte dikkatimi çeken şu oldu 0.0125 direncini 4. defa aşağı yönlü baskılıyor. Saatlik grafikteyiz şu anda. Aslında dün akşam güzel ve yüksek yeşil mumlarla hızlı bir 0.016 zıplaması yapsa da tekrardan TRX tokenleriyle birlikte düşüşe geçti. Bugün düşüş trendini engelleyebilmiş değil.
Bu 4 saatlik grafikte çizim araçlarını henüz kullanamıyorum ama her yükselişindeki kararlılık dikkatimi çekti. Derin yatay bir soluk ardından bir yükselme şeklinde gidişatı var. Burada 2018'deki hızlı ve gençlik yıllarından sonra son 3 yıldaki All Time olamasa da High seviyesini 0.0227 de geçen hafta yaşadı.
15 dakikalık grafikte de özellikle sabah 08:45-12:45 arasındaki kırmızı mumlar günün ve düşüşün başlangıcı oldu. 3 defa gelip teğet geçtiği bu direnci kırım kıramayacağını takip edeceğim. Eğer buradan aşağı yöne devam ederse orada bizi 0.0125, 0.0122 durakları bekleyecek. Buradan son iki yeşil mumu biraz daha kararlı bir şekilde gösterip gene bu sınırı teğet geçerse 0.0133 sınırını zorlayıp geçebilirse kısa vadede 0.0148 ve 0.0156 durakları var görünürde.
Yazdıklarım bir yatırım tavsiyesi değil aksine sizler bu grafiğin üstüne doğruları nerden çiziyorsanız bunun tavsiyesini bana vereceğiniz yerdir. Verin de az bir şey karalayayım. 🙂