Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Dent 13 Nisan Grafik Değerlendirme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yecele
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Token AdıDENT
Şu Anlık Değeri0.0129 $
24 Saatlik Hacim136 Milyon $
24 Saatlik En Yüksek Değer0.01483
24 Saatlik En Düşük Değer0.01272
Dolaşımdaki Arz94 Milyar DENT ( Sen 6 Milyar milyon denti naptın?)
Toplam Arz100 Milyar DENT
Coinmarketcap Sıralaması86
Piyasa Değeri1 Milyar $

Merhaba arkadaşlar portföydeki tokenlerimden bir tanesi, uzun yazı var mı yok mu bakmadım eğer yoksa -ki var olduğunu düşünüyorum- ayrı bi konu açarak tokeni de tam anlamıyla tanıtırız. Şimdi grafiklere bakalım bi.

1618270686805.webp

Grafikte dikkatimi çeken şu oldu 0.0125 direncini 4. defa aşağı yönlü baskılıyor. Saatlik grafikteyiz şu anda. Aslında dün akşam güzel ve yüksek yeşil mumlarla hızlı bir 0.016 zıplaması yapsa da tekrardan TRX tokenleriyle birlikte düşüşe geçti. Bugün düşüş trendini engelleyebilmiş değil.

1618270858811.webp

Bu 4 saatlik grafikte çizim araçlarını henüz kullanamıyorum ama her yükselişindeki kararlılık dikkatimi çekti. Derin yatay bir soluk ardından bir yükselme şeklinde gidişatı var. Burada 2018'deki hızlı ve gençlik yıllarından sonra son 3 yıldaki All Time olamasa da High seviyesini 0.0227 de geçen hafta yaşadı.

1618271041596.webp

15 dakikalık grafikte de özellikle sabah 08:45-12:45 arasındaki kırmızı mumlar günün ve düşüşün başlangıcı oldu. 3 defa gelip teğet geçtiği bu direnci kırım kıramayacağını takip edeceğim. Eğer buradan aşağı yöne devam ederse orada bizi 0.0125, 0.0122 durakları bekleyecek. Buradan son iki yeşil mumu biraz daha kararlı bir şekilde gösterip gene bu sınırı teğet geçerse 0.0133 sınırını zorlayıp geçebilirse kısa vadede 0.0148 ve 0.0156 durakları var görünürde.

Yazdıklarım bir yatırım tavsiyesi değil aksine sizler bu grafiğin üstüne doğruları nerden çiziyorsanız bunun tavsiyesini bana vereceğiniz yerdir. Verin de az bir şey karalayayım. 🙂

Gece 0.0132 seviyesine dokunduktan sonra sabah 0.0111’e kırmızı mum yakıp geri 0.0119 a çıkmış. Konuyu açtığım seviyeden almıştım şans 0.0118 e de bir miktar alımım vardı bu da gerçekleşmiş maliyet biraz düştü yeni satış hedeflerimi paylaşırım gün içinde.

0.0123 seviyesi bu grafikte birden fazla defa destek ve direnç olarak çalışmış. İlk grafiklerimden olduğu için 15 dakikalık inceleme bile yapmışım. 2 haftalık sürenin sonunda ne uzamışız ne kısalmışız. Güzel bir yükseliş trendine girmiş olabiliriz yatırım tavsiyesi olmadan yazayım. İlerleyişine göre bu defa daha derli toplu bir paylaşımda bulunurum. 10+ günlük konularımı değerlendiriyorum. Hoş bu grafiklerin hepsi BTC'nin kararsızlığının en dibini yaşadılar ama ayaktalar.

Forum istatistikleri

Konular
14.122
Kullanıcılar
7.093
Son üye
yilmaz...
Geri