Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

DENT Yükselişe Devam Eder mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Gknacr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yaklaşık bir ay önce altcoin araştırması yaparken projesi ve hedefleri ile ilgimi çeken DENT'i takibe almıştım. Dijital sim kart satışları, mobil paket yüklemeleri ve kontör yüklemeleri gibi telekomünikasyon işlemleri kullanımı hedefleyen DENT son hafta hızlı bir yükseliş trendi yakaladı.
DENT, CHZ trenini kaçıran yatırımcıların çoğunun ilgisini çekti ve şuan bir çok yatırımcının beklentisi DENT'in yükselişine devam edeceği yönünde.
Ancak piyasa arzı çok yüksek. An itibari ile 0.01333 bandında işlem görüyor.
Yatırım tavsiyesi olmamakla birlikte fikirlerinizi merak ediyorum. Sizce yükselişe devam eder mi yoksa sert bir düzeltme yapıp bir süre durulur mu?

Yaklaşık bir ay önce altcoin araştırması yaparken projesi ve hedefleri ile ilgimi çeken DENT'i takibe almıştım. Dijital sim kart satışları, mobil paket yüklemeleri ve kontör yüklemeleri gibi telekomünikasyon işlemleri kullanımı hedefleyen DENT son hafta hızlı bir yükseliş trendi yakaladı.
DENT, CHZ trenini kaçıran yatırımcıların çoğunun ilgisini çekti ve şuan bir çok yatırımcının beklentisi DENT'in yükselişine devam edeceği yönünde.
Ancak piyasa arzı çok yüksek. An itibari ile 0.01333 bandında işlem görüyor.
Yatırım tavsiyesi olmamakla birlikte fikirlerinizi merak ediyorum. Sizce yükselişe devam eder mi yoksa sert bir düzeltme yapıp bir süre durulur mu?
belirlediğiniz bir limit var ve o limite geldiyseniz derhal çıkın 🙂
ama bir limitiniz yok oradaki parada beni üzmeyecek para diyorsanız tetikte olun takip edin bence.
ben olsam böyle yaparım.

Yükseliş kovalayarak riskli işlem yapmak yerine düzeltme yapmasını bekleyerek alım işlemi yapmak daha iyi olacaktır.
Fikirleriniz için teşekkür ederim. Dün gece bir düzeltme yaşadı ve şuan aşağı yönde seyrediyor. Alım fırsatı verebilir

Forum istatistikleri

Konular
13.945
Kullanıcılar
6.975
Son üye
emo314452
Geri