Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Destek olabilecek birileri var mı ?

Çözüm
sorularınızın hepsine cevap vermek istedim fakat müsait olamıyorum şu sıralar.
yoksa forumda kimse cevapsız kalmıyor. sadece aile büyüğümüzün sağlık sorunlarından dolayı aktif olamıyorum.
yardım etmeyi destek olmayı seviyoruz bunun en büyük göstergesi satoshiturk sitesi ve youtube kanalı.
şu konuda haklılık payınız yok değil, bazı arkadaşlar konuları görse bile görmezden geliyor çünkü bilgilerini mezara götüreceklerini sanıyorlar.
ayrıca özel mesaj yolu ile bilgi verdim.
Sorununuz nedir hocam?
Hocam akıllı kontrat yazmaya çalışıyorum ama bir türlü yapamadım 🙁 Testnettede denemiyorum sürekli mainnette deniyorum sürekli yeni kontrat yayınlayıp öğrenmeye çalışıyorum ve çok para gitti.

Ben bir kontrata vergi eklemek istiyorum satışta, chatgptye bunu yaptırdım ama pancaketen likitide ekleyince vergi falan işlemiyor anlamadım gitti. Yardımcı olur musunuz gerekise parada veririm bütçem doğrultusunda.

Hocam akıllı kontrat yazmaya çalışıyorum ama bir türlü yapamadım 🙁 Testnettede denemiyorum sürekli mainnette deniyorum sürekli yeni kontrat yayınlayıp öğrenmeye çalışıyorum ve çok para gitti.

Ben bir kontrata vergi eklemek istiyorum satışta, chatgptye bunu yaptırdım ama pancaketen likitide ekleyince vergi falan işlemiyor anlamadım gitti. Yardımcı olur musunuz gerekise parada veririm bütçem doğrultusunda.
Forumda bu konuyla ilgilenen çokça insan var. Malesef kişisel sebeplerden en azından bir süre için bu konuda destek veremiyoruz SatoshiTurk ile birlikte.

Ama dediğim gibi forumda bu konuya ilgili çokça insan var. Konunuzu görmemişlerdir.

sorularınızın hepsine cevap vermek istedim fakat müsait olamıyorum şu sıralar.
yoksa forumda kimse cevapsız kalmıyor. sadece aile büyüğümüzün sağlık sorunlarından dolayı aktif olamıyorum.
yardım etmeyi destek olmayı seviyoruz bunun en büyük göstergesi satoshiturk sitesi ve youtube kanalı.
şu konuda haklılık payınız yok değil, bazı arkadaşlar konuları görse bile görmezden geliyor çünkü bilgilerini mezara götüreceklerini sanıyorlar.
ayrıca özel mesaj yolu ile bilgi verdim.

Çözüm

Forum istatistikleri

Konular
13.876
Kullanıcılar
6.959
Son üye
mikefuga75
Geri