Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

Dikkat Çeken Whale Alert Paylaşımları

Bu söylemi bir çoğumuz pek çok defa duymuş olabiliriz, Türkçe karşılığı "Balina Alarmı". Piyasaya giren veya piyasadan çıkan yüksek miktarda BTC, USDT, ETH ve altların hareketinin paylaşıldığı tagdır. Her ne kadar alım satım hareketi olabileceği gibi bizleri manipüle edebilecekleri de bir yer. Değerlendirirken bu kapsamda değerlendirmek gerekiyor. Bu başlık altında gördüğümüz "Whale Alert" durumlarını paylaşabiliriz.

1620909914967.webp

488 M$ Bitcoin Coinbase'den soğuk cüzdana çekilmiş.
Aynı zamanda başka bir 10k BTC de marketten çekilen bir miktar.

Bir saat önce ise 260 M $ BUSD soğuk cüzdandan Binance'a aktarılmış.

10 M+ twitter hesaplarında çok görebilirsiniz. Ben daha yüksekleri denk geldikçe paylaşacağım. Siz de paylaşabilirsiniz enteresan gelenleri. Burası ilginizi çekiyorsa bakın, yatırım tavsiyesi olarak görmeyin.

Genelde 40-50 Milyon dolar üstünü paylaşayım diyordum denk geldikçe ama bu ilgimi çekti.

2011'den bu yana kullanılmayan bir cüzdan aktif hale gelmiş. Vakti zamanında 1.9k dolarla 310 BTC alan kişi hesabını 10 yıl sonra tekrar kullandı. Şu anki değeri 11 milyon dolar. Vay be.

1622624964708.webp

Forum istatistikleri

Konular
13.700
Kullanıcılar
6.898
Son üye
xenfocus
Geri