Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Dizi yazıyorum Hüküm 4.Bölüm

4 Bölüm: “Karanlık Gölge”

---

Sahne 1: Asya’nın Malikânesi – Gece

Asya çalışma odasında Cihan’ın dosyalarını karıştırırken birden elektrikler kesilir. Evde tedirgin edici bir sessizlik oluşur. Telefonunu alarak odadan çıkar. Koridor boş ve loştur. Sude ise odasında uyumaktadır.

Asya:
(Kendi kendine)
“Bu da ne? Şimdi neden elektrikler kesildi?”

Birden bir pencere gürültüyle açılır. Asya, hemen pencereye yönelir, dışarı baktığında birinin hızlıca kaçtığını görür.

Asya:
(Yüksek sesle)
“Kim var orada?”

Sude, odasından çıkar, sesi endişelidir.

Sude:
“Abla, ne oldu? Bu sesler neydi?”

Asya:
“Birisi buradaydı. Hemen güvenlik ekibini aramam lazım.”

Sude:
(Korkmuş bir şekilde)
“Ya bize zarar vermeye çalışıyorlarsa? Abla, bu iş gittikçe tehlikeli bir hâl alıyor.”

Asya:
(Sert bir tonla)
“Kimse bize zarar veremez, Sude. Eğer bu işin arkasında Deniz varsa, bunu pahalıya ödeyecek.”

---

Sahne 2: Deniz’in Ofisi – Ertesi Sabah

Deniz, ofisinde Harun’la buluşur. Harun’un yüzünde ciddi bir ifade vardır.

Deniz:
(Bir dosyayı masaya koyarak)
“Harun, Cihan’ın kasasından daha fazla bilgiye ihtiyacım var. Asya, kontrolü ele geçirmeden önce her şeyi öğrenmeliyim.”

Harun:
(Sert bir şekilde)
“Deniz, oyunların beni de hedef hâline getiriyor. Dün gece Asya’nın evine biri girmiş.”

Deniz:
(Şaşkın bir ifadeyle)
“Ne? Benim haberim yoktu. Bu işte benim adım geçmemeli, anladın mı? Kim yaptıysa iz bırakmış olmasın.”

Harun:
“Bana bak Deniz, kontrolü kaybediyorsun. Bu iş artık sadece bir güç savaşı değil. Eğer Asya senin arkasında olduğunu öğrenirse...”

Deniz:
(Keserek)
“Öğrenemez! Benim yaptığım her şey, bu şirketin geleceği için. Asya o dosyalara ulaşamayacak!”

---

Sahne 3: Malikâne – Güvenlik Ekibinin İncelemesi

Asya ve güvenlik ekibi, çalışma odasını inceler. Güvenlik başkanı, penceredeki parmak izlerini işaret eder.

Güvenlik Başkanı:
“Buradan içeri birinin girdiği belli. Ancak kim olduğunu anlamamız için bu izleri analiz etmemiz gerekiyor.”

Asya:
(Başını sallayarak)
“Hemen bu işi çözün. Şirketin bilgilerine ulaşmaya çalışan herkesin peşine düşeceğim. Sude’nin ve benim güvenliğimiz öncelikli.”

Güvenlik Başkanı:
“Bize biraz zaman verin, Asya Hanım. Size sonuçları kısa sürede ulaştıracağız.”

Sude odanın köşesinde sessizce olanları izler. Asya ona döner.

Asya:
“Sude, her şey kontrol altında. Sana zarar vermelerine izin vermeyeceğim.”

Sude:
“Baba olsa böyle bir şeyi asla yaşatmazdı. Sen de yapamayacaksın sanıyorlar ama abla... Sen onlardan daha güçlüsün.”

---

Sahne 4: Şirket Merkezi – Asya ve Deniz’in Karşılaşması

Asya ve Deniz, yönetim kurulu odasında bir araya gelir. Aralarındaki gerginlik zirveye ulaşır.

Deniz:
(Gülerek)
“Asya, biraz yorgun görünüyorsun. Gece uykusuz mu kaldın?”

Asya:
(Ters bir bakış atar)
“Senin kadar rahat olamıyorum, Deniz. Çünkü yaptığım her şey birilerinin oyunlarını bozmaya çalışmakla geçiyor.”

Deniz:
(Alaycı bir şekilde)
“Ne oyunundan bahsediyorsun? Yoksa hâlâ beni suçlamaya mı çalışıyorsun?”

Asya:
(Sert bir tonla)
“Deniz, ne yaptığını biliyorum. Ama sana bir uyarım var: Eğer bir adım daha ileri gidersen, geri dönemezsin.”

Deniz:
(Başını eğerek)
“Bu tehditlerin beni korkutmaz, Asya. Sadece bana daha dikkatli olmam gerektiğini hatırlatır.”

---

Sahne 5: Harun’un Planı

Harun, gece vakti bir mekânda tanımadığı biriyle buluşur. Adam, Asya’ya dair bilgi sızdırmaktadır.

Harun:
“Her şeyi öğrenmek istiyorum. Asya’nın ne bildiğini ve bu işin nereye varacağını bilmeden hareket edemem.”

Adam:
“Asya, Cihan’ın dosyalarını çözmeye başladı. Eğer bu dosyalarda adın geçerse, sadece Deniz değil, sen de tehlikede olacaksın.”

Harun:
“Bunu göze almak zorundayım. Şirketin gücünü elinde tutmak isteyen biri olarak geri adım atamam.”

---

Sahne 6: Sude ve Asya’nın Gece Konuşması

Asya ve Sude, malikânede gece çay içerken geçmişe dair bir konuşma yapar.

Sude:
“Abla, babamın bu kadar çok sırrı olduğunu bilmiyordum. Neden hiçbirini bizimle paylaşmadı?”

Asya:
(Bir an duraksar)
“Cihan’ın bize söylemediği çok şey vardı. Ama onun mirasını korumak için elimizden geleni yapacağız.”

Sude:
“Peki ya başaramazsak?”

Asya:
(İçten bir şekilde)
“Bunu düşünmeyeceğim. Babam için, bu aile için ne gerekiyorsa yapacağım.”

---

Sahne 7: Deniz’in Oyunları

Deniz, yönetim kurulu üyelerinden biriyle gizlice buluşur.

Yönetim Kurulu Üyesi:
“Asya’nın kazandığı desteği kırmak istiyorsan daha büyük bir hamle yapman lazım.”

Deniz:
“Endişelenme. Asya’nın elindeki belgeleri kullanmasına izin vermeyeceğim. Ama bunun için biraz zamana ihtiyacım var.”

Yönetim Kurulu Üyesi:
“Zamanın tükeniyor, Deniz. Eğer başarılı olamazsan, Asya şirketin yeni lideri olacak.”

---

Sahne 8: Sude’nin Harekete Geçişi

Sude, babasının ölümüne dair ipuçları toplamak için gizlice Harun’un ofisine girer. Dosyaları karıştırırken bir kayıt cihazı bulur.

Sude:
(Belgeleri karıştırırken fısıldar)
“Bu da ne? Harun’un gizli anlaşmaları mı?”

Birden ofisin kapısı açılır ve Sude saklanır.

Harun:
(Kendi kendine)
“Asya bu işin içine fazla girdi. Onu durdurmam gerekiyor.”

Sude, Harun’un bu sözlerini duyunca şok olur.

---

Sahne 9: Asya’nın Sert Hamlesi

Asya, yönetim kurulunda beklenmedik bir açıklama yapar.

Asya:
(Ciddi bir tonla)
“Yılmaz Holding’in geleceği için bazı değişiklikler yapmam gerekiyor. Bundan sonra tüm yönetim süreçleri benim onayım olmadan ilerleyemeyecek.”

Deniz:
(Yerinden kalkarak)
“Bu bir darbe, Asya! Bizi kontrol etmeye mi çalışıyorsun?”

Asya:
(Soğukkanlılıkla)
“Buna ne dersen de. Ama şirketi korumak için başka çarem yok.”

---

Sahne 10: Cihan’ın Gizli Dosyası

Bölüm, Asya’nın Cihan’ın bıraktığı dosyalardan yeni bir belge bulmasıyla sona erer. Dosyada büyük bir anlaşmaya dair detaylar ve Deniz’in adının geçtiği bir mektup vardır.

Asya:
(Belgeye bakarak)
“Deniz... Sen de işin içindesin. Gerçekleri saklayamayacaksın.”

Asya’nın yüzündeki kararlılık belirginleşirken kamera ona odaklanır ve ekran kararır.

---

Devam Edecek...

Forum istatistikleri

Konular
13.939
Kullanıcılar
6.972
Son üye
crypthonite
Geri