Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Diziler bir tek bana mı saçma geliyor

Morkolips

Speculator
Hep aşk filmleri , +18 olaylar , absürt olaylar..
Geçen sözde askeri film açmıştılar işyerinde asker filmi mi cinsel film mi anlamadım. Bu filmleri insanlar asker filmi diye izliyor bakmışsın +18 filmin yarısı.

Sizin fikirlerinizi neler yaklaşık 3-4 senedir adam akıllı film izlemedim ayda bir belki gözüm çarpınca bakıyordum .

Malesef televizyonlarda toplum ahlakını bozacak çok film var . İnsanlar bu filmleri gerçekten izliyor mu? Hep iğrenç sahneler!çok merak ediyorum . Tabi izleyenlere saygım var ama filmlerin saçmalığı beni rahatsız etti böyle bir konu açmak istedim

Bu gözle bakarsak herşey saçma hocam, futbol sevmeyenlere göre 1 topun peşinde 22 kişinin koşması saçma, kamp yapmayı sevmeyenlere göre, ne işin var orada, uyusana güzelim yatağında,

deniz için altı üstü tuzlu su, napcanız pis suyun içinde 😁 bana göre alış-veriş saçma, liste uzar gider...

birde sanki biraz abartı var, bir sahneye +18 diyebilmek için baya cesur sahneler içeriyor olması gerekir.. şahsen bir kaç yabancı dizi haricinde kolay kolay dizi izlemişliğim yoktur, sebebi sevmediğimden değil, sinemayı daha çok seviyorum, kendimi kaptırdığım hikaye o an olsun bitsin, ertesi güne haftaya sarkmasın..

Bu gözle bakarsak herşey saçma hocam, futbol sevmeyenlere göre 1 topun peşinde 22 kişinin koşması saçma, kamp yapmayı sevmeyenlere göre, ne işin var orada, uyusana güzelim yatağında,

deniz için altı üstü tuzlu su, napcanız pis suyun içinde 😁 bana göre alış-veriş saçma, liste uzar gider...

birde sanki biraz abartı var, bir sahneye +18 diyebilmek için baya cesur sahneler içeriyor olması gerekir.. şahsen bir kaç yabancı dizi haricinde kolay kolay dizi izlemişliğim yoktur, sebebi sevmediğimden değil, sinemayı daha çok seviyorum, kendimi kaptırdığım hikaye o an olsun bitsin, ertesi güne haftaya sarkmasın..
Doğrudur hocam 😀 sanki biraz ağır yazdım ama muhtemeln ne yazmak istediğimi amlatabilmişimdir

Zamanında Ekmek Teknesi, Süper Baba, 7 Numara gibi dizileri izledikten sonra ben o defteri kapattım.

Kimin kime ne yaptığı belli olmayan dizileri izleyemeyiz ki. Evde çoluk var, çocuk var, aile var.

Gerçi o tip dizilerin izlenebilirliği de çok kötü. Çekmiyor içine..
hocam çok yapmacık oluyor o filmler

Ben yeşil deniz filmini izlemiştim en son birkaç sene önce onu çok beğenmiştim

Şimdi konu dizilerin saçma olması mı filmlerin saçma olması mı yoksa her ikisinin de saçma olması mı tam olarak anlamadım.

Bence filmler dizilere göre daha izlenebilir. Çünkü başı belli sonu belli oluyor. Daha derli toplu oluyor. Giriş, gelişme ve sonuç bölümleri oluyor ve dizilerin toplam uzunluğuna kıyasla kısa oluyor. Ayrıca her ilgi grubuna hitap eden filmler mevcut. Dizilerde hep bir kaç tema işleniyor sadece. Diziler bana da saçma ve %99dan fazlasını zaman kaybı olarak geliyor. Ama film konusunda aynı fikirde değilim. %5 ile %10 arasında izlemeye değer bir film vardır bence. Bu da düşük bir oran gibi görünse de aslında çok yüksek bir oran.

Şimdi konu dizilerin saçma olması mı filmlerin saçma olması mı yoksa her ikisinin de saçma olması mı tam olarak anlamadım.

Bence filmler dizilere göre daha izlenebilir. Çünkü başı belli sonu belli oluyor. Daha derli toplu oluyor. Giriş, gelişme ve sonuç bölümleri oluyor ve dizilerin toplam uzunluğuna kıyasla kısa oluyor. Ayrıca her ilgi grubuna hitap eden filmler mevcut. Dizilerde hep bir kaç tema işleniyor sadece. Diziler bana da saçma ve %99dan fazlasını zaman kaybı olarak geliyor. Ama film konusunda aynı fikirde değilim. %5 ile %10 arasında izlemeye değer bir film vardır bence. Bu da düşük bir oran gibi görünse de aslında çok yüksek bir oran.
Diziler için Söyledim hocam dediğiniz gibi filmlerde güzel şeyler olabiliyor mesela savaş filmi izlemek isterseniz savaş filmi olduğu belli direk konuya göre izleyebiliyoruz hem dizilere göre daha ilgi cekici

Forum istatistikleri

Konular
13.880
Kullanıcılar
6.960
Son üye
asilzade
Geri