Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

dKargo (DKA) Nedir ? Ne İşe Yarar ?

dKargo.webp

dKargo Coin, blockchain teknolojisi kullanan bir kargo takip ve lojistik yönetim sistemidir. Bu sistem, kargo taşımacılığı sürecini daha verimli, güvenli ve şeffaf hale getirmek amacıyla tasarlanmıştır.

dKargo Coin, kargo takip sürecini blockchain teknolojisi kullanarak gerçek zamanlı olarak izlemenizi sağlar. Bu sayede, kargo gönderilerinin hangi aşamada olduğunu, nerede bulunduğunu ve ne zaman teslim edileceğini kolayca takip edebilirsiniz. Ayrıca, kargo taşımacılığı sürecinde meydana gelen herhangi bir sorun veya gecikme durumunda, sistem tarafından oluşturulan smart contractlar sayesinde anında çözüm üretebilirsiniz.

dKargo Coin ayrıca, lojistik yönetim sürecini de optimize etmektedir. Örneğin, kargo taşımacılarının kapasitelerini daha etkili kullanmasını sağlar ve ihtiyacı olan kargo gönderilerini daha hızlı ve ekonomik bir şekilde gerçekleştirmelerini mümkün kılar. Aynı zamanda, kargo taşımacılarının maliyetlerini azaltmasına yardımcı olur ve kargo taşıma maliyetlerini düşürür.

Son olarak, dKargo Coin, kullanıcılarına güvenli ve şeffaf bir kargo takip ve lojistik yönetim sistemi sunmaktadır. Kullanıcılar, sistem tarafından oluşturulan blockchain kayıtları sayesinde, kargo gönderilerinin tüm aşamalarını gerçek zamanlı olarak izleyebilir ve herhangi bir sorun veya gecikme durumunda anında çözüm üretebilirler.

dKargo Coin, kargo taşımacılığı sürecini daha verimli, güvenli ve şeffaf hale getiren bir blockchain tabanlı sistemdir. Bu sistem, kullanıcılarına gerçek zamanlı kargo takip, lojistik yönetim ve maliyet azaltma fırsatları sunmaktadır.

dKargo (DKA), Ethereum ağında işlem görmektedir.
dKargo (DKA), toplam ve maksimum arzı 5,000,000,000 DKA ve dolaşımdaki arzı ise 2,433,333,333 DKA coindir.
dKargo (DKA), Gate.io, Huobi, MEXC ve Hotbit borsalarından alınabilir.

Yatırım tavsiyesi değildir.

Forum istatistikleri

Konular
13.955
Kullanıcılar
6.988
Son üye
Mithril_82
Geri