Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Dodo ve Cake coin ne olacak?

cake dodo coin ile ilgili görsel sonucu

Bu hafta içince bitcoin ve ETH nin piyasalarda olumlu bir ivme yakalamasıyla birlikte ve binancenin launcpool etkinlikleri bununla birleşince BNB fiyatı fırlamaya geçti ve şu yazımı yazarken 300 dolar seviyelerinden işlem görüyor ve bu haftalar önceki fiyatının 2 3 katı seviyelerinde. Bnb bu yükselişini devam ettireceğe benziyor ve twitter aleminde oldukça popüler olan binance'nin ceosu CZ yapmış olduğu paylaşımlarda bnb yi eth ile kıyaslıyor ve sürekli bu 2 paranın kafa kafaya yarışcağını söylüyor.

Bu hedefinde de haksız olduğu sayılmaz çünkü bnb piyasa degeri olarak btc ve eth nin ardında 3. sıradaki yerini aldı ve git gide eth ye yaklaşıyor.

Peki bu yükselişin dodo ve cake ile ne alakası var ?

Dodo ve cake binancenin bünyesinde adeta beslediği ve büyüttüğü coinler. Bildiğimiz gibi binance desteğiyel pancakeswap sitesi kuruldu ve cake stake ederek birçok coin kazanıyoruz. Bunları kullanan sayısı arttıkça cake fiyatı da artış gösteriyor ve göstermetye devam edecek gibi duruyor. Geçtigimiz haftalarda pancakeswap ile ilgili bir yazı yazmıştım ve ben başladığımda 3 dolar seviyesindeydi şu anda 17 dolardan işlem görüyor 😀

Peki dodo nun durumu ne olacak?

Dodo da bugün itibariyle binancede listelenmeye başladı ve launchpool ile BNB kitleyerek Dodo elde edebiliyosunuz. Bu da BNB ye olan ilginin de artmasıyla BNB gibi olmasa da ivmelenerek artacaga benziyor ve ben şu anda bu yazıyı yazarken 6 dolar seviyelerinden işlem görüyor. Bakalım ilerleyen günlerde cake ve BNB gibi dodo da artış gerçekleştirecek mi ?

Bugünkü yazımda yazmıştım. DODO 2 günde 2,5 katına çıktı ama piyasa yukarı yönlü hareket ederse bir 2,5 kat daha artar. Ytd.

Forum istatistikleri

Konular
13.945
Kullanıcılar
6.975
Son üye
emo314452
Geri