ibrahimgoksu1
Trader
- BNB
- 0,00012400
Eveeeet geldik dünyanın en garip coinine 😀. Bu coine hiç güvenmeyin arkadaşlar analiz o bu şu dinlemiyor. Yok dirençmiş destekmiş falanmış öyle bir şey yok bu coinde. Bu coinde sadece elon musk var 😀. Bu adam bir şey yazıyor hop tavaaaan. Yok aya doge coin göndercez falan diyor yükseltiyor coini. Hani öyle hayallere dalıp bu coinin peşinden gitmeyin derim.
Daha güzel ve akıllı analizler yapabileceğiniz coinlere yönelin bence. Ben öyle yapıyorum şahsen tabii ki gerisi size kalmış. Ben bu coine inanmıyorum kardeşim. Geçen kazandırdı dur yüklü gireyim dedim kârım elimden gitti bu sefer de geri çıktım daha tövbe girmem bu coine 😀. Tabii ki her ne olursa olsun sizin biliceğiniz iş. YTD 🙂
Daha güzel ve akıllı analizler yapabileceğiniz coinlere yönelin bence. Ben öyle yapıyorum şahsen tabii ki gerisi size kalmış. Ben bu coine inanmıyorum kardeşim. Geçen kazandırdı dur yüklü gireyim dedim kârım elimden gitti bu sefer de geri çıktım daha tövbe girmem bu coine 😀. Tabii ki her ne olursa olsun sizin biliceğiniz iş. YTD 🙂