Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

SatoshiTURK Ailesine Hoş Geldiniz!

Türkiye’nin en güvenilir kripto ve blockchain topluluğunu ziyaret ettiğiniz için mutluyuz. SatoshiTURK olarak, her seviyeden kripto meraklısı ve blockchain uzmanına bilgi paylaşımı, öğrenme ve kazanç fırsatları sunuyoruz. Amacımız, güncel ve bağımsız bilgiye kolayca ulaşmanızı sağlamak ve özgün içeriklerle kendinizi geliştirmenize olanak tanımaktır. Burada, kripto para dünyasının en yeni gelişmelerini takip edebilir, güncel analizlere ve rehberlere göz atabilir, blockchain teknolojisinin sunduğu fırsatları daha yakından keşfedebilirsiniz.

Topluluğumuza katılarak sadece bilgi edinmekle kalmaz, aynı zamanda katkılarınızın karşılığını BNB Coin ile alabilirsiniz. Forumumuzda, açtığınız her başlık, sorduğunuz her soru ve sağladığınız her faydalı bilgi, size SatoshiTURK kredi sistemi üzerinden BNB Coin kazandırır. Bu sayede, öğrenirken kazanma deneyimini yaşayacak ve topluluğumuza aktif bir şekilde katkıda bulunarak değerli bir üye olacaksınız.

Deneyimlerinizi, fikirlerinizi ve analizlerinizi paylaşarak hem kendinizi geliştirebilir hem de bu katkılarınızın ödüllerini kazanabilirsiniz. Kripto dünyasında güvenle ilerlemek, yeni insanlarla tanışmak ve sektör hakkında daha fazla bilgi edinmek için SatoshiTURK ailesine katılın. Hadi, birlikte öğrenelim, keşfedelim ve Türkiye'nin en güçlü kripto topluluğunda güvenle yol alalım!

Dogecoin, Bitcoin'i Nasıl Geçti?

typhography-1741569_640.webp

Dogecoin, son zamanlarda lider Bitcoin’in popülaritesini yakaladı. Dünyada en az Bitcoin kadar bilenen bir kripto para birimi haline gelen Dogecoin, yakaladığı % 1000’lik artış ile bunu başardı. Ortaya çıkan son bilgiler de, ünlü olma konusundaki yarışı, DOGE’nin kazandığını gösteriyor.

DOGE Daha Ünlü​

Google Trends verileri, ABD’deki arama sayısının Dogecoin’in lehine olduğunu gösteriyor. DOGE, fiyat performansına bakıldığında, zaten Bitcoin’i birkaç haftadır geçiyordu. Bitcoin, dün yaptığı atakla tekrar 40.000 dolara ulaşsa dahi, Dogecoin hem 24 saatlik hem de 1 haftalık performans konusunda Bitcoin’i geride bırakmayı başarmış durumda.

Elde edilen veriler, Dogecoin aramalarının, Bitcoin aramalarından 2 kat fazla olduğu yönünde. Elon Musk’ın ve diğer meşhur insanların DOGE’ye verdiği destek göz önüne alındığında, DOGE’nin istatistiklerinde gerçekleşen artışa şaşırmamak gerek. Acemi yatırımcıların birçoğu, hakkında bilgi sahibi olmadıkları Dogecoin’i, Elon Musk gibi ünlülerin paylaşımlarına bakarak satın aldı.

DOGE Alımları Arttı​

Pek çok insanın, ne olduğunu araştırmadan yaptığı Dogecoin alımları, esasında altcoin sezonunun başladığı şeklinde yorumlanıyor. 2018’de de benzer bir durumla karşılaşılmış, pek çok insanın yalnızca tavsiye üzerine ya da sosyal medya reklamlarıyla kripto para satın alarak, oldukça yüksek gelir elde ettiklerine şahit olunmuştu. Burada önemli olan nokta, altcoin sezonunun sona ermesinin ardından, yatırımcıların nasıl bir pozisyonda olacağı.

2018’de Dogecoin​

Dogecoin’in, 2018 yılı performansı incelendiği zaman, bu şaka parasının 0,015 dolar seviyelerine dek yükseldiği, ancak sonrasında 0,002 dolar seviyelerine dek düştüğü görülebiliyor.

Bu durum, yatırımcıların o dönemde ettikleri zarar konusunda bize fikir verebilir. Yatırımcılar, o dönemde aldıkları Dogecoin’leri zararına satmamak için 3 yıl boyunca ellerinde tutmak zorunda kaldılar. Beklemeyip satanlar ise, yüklü miktarda zarar ettiler. O dönem aldıkları Dogecoin’leri saklayanların bugün % 500 oranında kar elde ettiklerini de belirtmek lazım.

Tüm bunların yanı sıra, yalnızca şaka amaçlı üretilen, geleceğe dair herhangi bir gelişim projesi olmayan Dogecoin’e yapılan yatırımların büyük risk barındırdığını da unutmamak gerek.

Google Trends verilerine göre, Dogecoin aramalarının Bitcoin’i geride bırakması, FOMO’ya kapılan yatırımcı sayısının arttığının işareti şeklinde yorumlanabilir.

Ben Doge'ye pek bulaşmamaya çalışıyorum artık. Rollercoin'de biraz var sadece. Onu da tutacağım elimde uzun süre.
Hocam roller coinde alınan makineler çok mu pahalı ben mi yanlış bişey yapıyorum
1 oyun yaklaşık 1000 hız veriyo, 5000 bin satoshiye alacagım makine 1160 veriyor öyle demi eger öyleyse makine almayacagım da ben mi bi yerde yanlış hesaplıyorum diye soruyum dedim

doge kuruluş amaci belli olsada fena bir popi yakaladi gercekten. Dünde dedigim gibi ortalama 12 k dogem var ve bunu 4k si kâr diyebilirim. Lakin elimdekileri satmamaya karar verdim patlasada elimde bekletcem 1 dolari görecek buna inancim tam ( yatirim tavsiyesi değildir)
eğer ki görür ise 1 dolari iste o zaman durdurulamaz

doge kuruluş amaci belli olsada fena bir popi yakaladi gercekten. Dünde dedigim gibi ortalama 12 k dogem var ve bunu 4k si kâr diyebilirim. Lakin elimdekileri satmamaya karar verdim patlasada elimde bekletcem 1 dolari görecek buna inancim tam ( yatirim tavsiyesi değildir)
eğer ki görür ise 1 dolari iste o zaman durdurulamaz
Hocam durudurulamaz diyorsunuz da elde bir proje yok belirli bir sayısı yok kaç tane oldugu belli olmayan coin uzun vadede nasıl durdurulamaz olarak görüyorsunuz ?

Hocam roller coinde alınan makineler çok mu pahalı ben mi yanlış bişey yapıyorum
1 oyun yaklaşık 1000 hız veriyo, 5000 bin satoshiye alacagım makine 1160 veriyor öyle demi eger öyleyse makine almayacagım da ben mi bi yerde yanlış hesaplıyorum diye soruyum dedim
Yanlış bilmiyorsun. Yatırımların karşılığını çok geç aldığın bir sistem. Tabi yatırım yaptığın anki kurla güncel kur farkı yüzünden bu süre kısalabiliyor. Ben yanılıp 30 dolarlık makine almıştım. Gerçi ben aldığımda DOGE 0,0022 dolar falandı. Üretimini hesaplamadan almıştım. Oyun oynayarak daha çok kazanabiliyorsun. Günde yarım saat oyna, 50-60 dolarlık makinenin üreteceğini kazanıyorsun.

Yanlış bilmiyorsun. Yatırımların karşılığını çok geç aldığın bir sistem. Tabi yatırım yaptığın anki kurla güncel kur farkı yüzünden bu süre kısalabiliyor. Ben yanılıp 30 dolarlık makine almıştım. Gerçi ben aldığımda DOGE 0,0022 dolar falandı. Üretimini hesaplamadan almıştım. Oyun oynayarak daha çok kazanabiliyorsun. Günde yarım saat oyna, 50-60 dolarlık makinenin üreteceğini kazanıyorsun.
Tamamdır çok teşekkür ederim biraz oynuyorumda belli yerden sonra çok sıkıyo makine almaya da degmez diye düşünüyorum

Forum istatistikleri

Konular
13.675
Kullanıcılar
6.895
Son üye
ellonmuz57
Geri