Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

Dogecoin değeri BMW'yi geçti. Sizce Dogecoin daha bize neler göstericek ?

Bildiğiniz üzere Dogecoin birçok Coin değerini geride bırakarak piyasa değerini baya arttırdı. Sizce bu Coin bu düzensiz tırmanışını daha ne kadar devam ettirebilir. Sonuçta Elon Musk'ın da dediği gibi ironi olarak oluşturulmuş bir Coin idi. Ve şuan dünya üzerinde günlük hayatımızda dahi kullanılabilir hale geldğini diğer ülkelerde görebiliyoruz . Bu durum sizce kalıcı mı yoksa bu gösteriş son mu bulacak? Fikirlerinizi merak ediyorum. (YTD)

bence 2 sene daha doge hayatımızda olacak elon musk ilerde iyi planlarım var dedi doge hakkında bilmiyorum zamanla belli edecek kendini

BMW'nin yanı sıra Twitter gibi bir çok farklı alandaki büyük şirketlerin piyasa değerini geçmiş durumda şuan. Bu kadar manipülasyon ve yönlendirme ile uzun bir süre daha devamlılığını sürdüreceğini düşünüyorum. (YTD)

BNB'yi geçecek oldu, CZ twitterda 2-3 yıl önce herkes birbirine bahşiş olarak 20k yolluyordu diye bir twit attı. Bu işin sonu geliyor yavaş yavaş. Yıllar içinde neler neler tokatlanmış, o kadar kişi var demeyin tek bir twite bakar. Stop loss çok yiyorlar dogede ama gene de yatırımcısıysanız en sağlıklısı kullanmak olacaktır.

Forum istatistikleri

Konular
13.731
Kullanıcılar
6.904
Son üye
KriptoMax
Geri