Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Dogecoin ETH BTC Dolar ve Türk Lirası son 24 saat grafik

Çoğu piyasa analisti, yorumcusu ve kullanıcısı yükselen Dogecoin fiyatının etkine kapılmıştı. Hatta DOGE fiyatında görülen bu olağanüstü yükselişi bir sonraki altcoin sezonunun başlangıcı şeklinde yorumlayan dahi olmuştu. Ancak çoğu Bitcoin kullanıcısının geçmişte de tecrübe ettiği üzere, anormal fiyat artışlarının çok uzun sürmediği bilinen bir gerçek. Haberin hazırlandığı sıralarda alınan coinmarketcap’e verilerine göre Dogecoin son yirmi dört saatte yaklaşık %20 oranında değer kaybetti.

tl fiyat.webp

dolar fiyat.webp

ETH fiyat.webp

btc fiyat.webp

Grafiklerinizi "Ekle" diyerek yazıya eklemeyi unutmayın lütfen.

yani dosya olarak eklemiştim
Evet. Dosya olarak editöre eklemişsiniz ama bir kere daha ekle diyerek bu sefer yazınıza eklemiş olursunuz. Bunu yapmadığınız da aşağıda ek dosya olarak görünüyor sadece.

Çoğu piyasa analisti, yorumcusu ve kullanıcısı yükselen Dogecoin fiyatının etkine kapılmıştı. Hatta DOGE fiyatında görülen bu olağanüstü yükselişi bir sonraki altcoin sezonunun başlangıcı şeklinde yorumlayan dahi olmuştu. Ancak çoğu Bitcoin kullanıcısının geçmişte de tecrübe ettiği üzere, anormal fiyat artışlarının çok uzun sürmediği bilinen bir gerçek. Haberin hazırlandığı sıralarda alınan coinmarketcap’e verilerine göre Dogecoin son yirmi dört saatte yaklaşık %20 oranında değer kaybetti.

Ekli dosyayı görüntüle 4208

Ekli dosyayı görüntüle 4209

Ekli dosyayı görüntüle 4210

Ekli dosyayı görüntüle 4211
(ytd) Dün dogecoine yatırım yapıp sonuçları paylaşacağım demiştim bu grafiği görünce girmeye bi çekindim açıkçası.

Lütfen cümleler arasına birer boşluk bırakınız.

Ekli dosyayı görüntüle 4208

Ekli dosyayı görüntüle 4209

Ekli dosyayı görüntüle 4210

Ekli dosyayı görüntüle 4211
Merhabalar.Bence DOGE coin geleceği olduğunu düşünmüyorum.Neden derseniz bir kişinin yaptığı twitt ile yükselip düşen ve sadece 12 adet cüzdanın yönettiği bir coini almak hiçte mantıklı bir adım olarak görmüyorum.Benim görüşüm bu şekilde teşekkürler. YTD

Merhabalar.Bence DOGE coin geleceği olduğunu düşünmüyorum.Neden derseniz bir kişinin yaptığı twitt ile yükselip düşen ve sadece 12 adet cüzdanın yönettiği bir coini almak hiçte mantıklı bir adım olarak görmüyorum.Benim görüşüm bu şekilde teşekkürler. YTD
Konu ve içeriklerde cümleler arasına birer boşluk bırakın lütfen. Ayrıca forum kurallarına ek olarak; forumdaki diğer kullanıcılara yapılan uyarıları da dikkate alınız.

Forum istatistikleri

Konular
14.027
Kullanıcılar
7.007
Son üye
Anar910
Geri