Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Dogecoin Spekülasyonları Devam Ediyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yecele
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Merhaba arkadaşlar son haftaların popüler coini ile ilgili gün geçmiyor ki yeni bir durum daha ortaya çıkmasın. Son zamanlarda en çok konuşulan konulardan da biri Elon Musk'ın bu pump twitleri sayesinde gönderdiği roketlerin de yatırımı olduğu yönündeydi. Bugün arkadaşım bana bi twit gönderdi bunun gerçekliği ne, tekrar yükselişe mi geçecek bi bakar mısın diye. Herhangi bir yatırım, road map yok sadece dog map var bu coinde çok enteresan.

1619300246466.webp

Bu görsel ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemeyiz ama Shiba adlı bu özel köpeğin belki de montajla bile oraya alınması ( ki beyaz saçlı adam sanırım köpeğe doğru bakıyor ) hemen doge yatırımcılarını sevindirdi. Elon'ın shibayı aya götüreceğim lafının gerçekleşeceğini düşünenlerin sayısını arttırdı şu görsel. Ben bir yatırımcı değilim doğal olarak bir tavsiye niteliğinde değil bu yazı.

Burada sadece şu düşündürüyor tam BTC yerini bulup altlara yol açtığında gene bu doj coin yükselişleri kendine çekerse üzülürüm.

Çok ilginç bir haber. Elon Musk'ın Aya dogecoin göndereceğim tweetinin 1 Nisan şakası olduğu söylenmişti normal olarak. Ama gerçekten dogecoin ile alakalı herhangi bir şeyi bir uzay programında kullanırlarsa çok büyük bir artış yaşayabileceğini düşünüyorum. (YTD)

Borsada 2 haftada her şey alt üst oldu resmen bu kadar kazanç sağlayan insanları zarara sokan bir yaklaşım cidden çok yazık ya borsa güçlünün elinde resmen (Yatırım Tavsiyesi değildir)

Forum istatistikleri

Konular
14.015
Kullanıcılar
7.000
Son üye
fevkaladeyim
Geri