Neler yeni

Drep coin hakkında düşünceleriniz nedir

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Omgulaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
daha kaliteli projeler var gibi hocam.
eğer yeni başlıyorsanız, sizi üzmeyecek yatırımlarla, kısa süreli alım satımlar yapıp tecrübeyi ucuza satın alabilirsiniz.
eğer daha önce deneyimlerim var diyorsanız zaten ne yapabileceğinizi az çok kestirebilirsiniz.
buradan sadece fikir edinebilirsiniz. bu birimlerin hepsi standart vaatler ile giriyor piyasaya, piyasa değerine falan baktım. neler var projesinde baktım. inanın değişik bir şey yok.
bu şu anlama gelmemeli, düşecek mi? çıkacak mı? bu tamamen benim düşüncem.
ben birim fiyatı eşit koinlere girerim. sizde drep olsun doge olsun btc olsun hiç farketmez. her zaman tetikte olmanızda fayda var.
zamanınız varsa dediğimi yapabilirsiniz kısa süreli al satlar ideal bana göre.
YTD

daha kaliteli projeler var gibi hocam.
eğer yeni başlıyorsanız, sizi üzmeyecek yatırımlarla, kısa süreli alım satımlar yapıp tecrübeyi ucuza satın alabilirsiniz.
eğer daha önce deneyimlerim var diyorsanız zaten ne yapabileceğinizi az çok kestirebilirsiniz.
buradan sadece fikir edinebilirsiniz. bu birimlerin hepsi standart vaatler ile giriyor piyasaya, piyasa değerine falan baktım. neler var projesinde baktım. inanın değişik bir şey yok.
bu şu anlama gelmemeli, düşecek mi? çıkacak mı? bu tamamen benim düşüncem.
ben birim fiyatı eşit koinlere girerim. sizde drep olsun doge olsun btc olsun hiç farketmez. her zaman tetikte olmanızda fayda var.
zamanınız varsa dediğimi yapabilirsiniz kısa süreli al satlar ideal bana göre.
YTD
Teşekkür ederim ilginiz için

Kısa periyotlarda al-sat fırsatı vermiş. Ama projesi uzun vade için belirsiz gibi geldi.
Yeni çıkmış bir token olmamasına ve bir vakfa ait token olmasına karşın çok bilindik bir token değil.
Ayrıca Coinmarketcap'ta maksimum arzını da göremedim.
Kendimce bir değerlendirme yaptım. Yatırım tavsiyesi değildir.

Forum istatistikleri

Konular
13.696
Kullanıcılar
6.897
Son üye
Ali4533
Geri