Vonzarovich
Visionary
- BNB
- 0,00118684
Blockchain, bir veri yapısı olarak kullanılabileceği gibi, bir teknoloji olarak da kullanılabilir. Eğitim alanında blockchain teknolojisi kullanılarak birçok uygulama gerçekleştirilebilir. Örneğin:
Öğrencilerin eğitim geçmişlerinin kaydedilmesi: Öğrencilerin eğitim geçmişleri, blockchain tabanlı bir sistemde kaydedilebilir ve bu sayede öğrencilerin eğitimleriyle ilgili tüm bilgilere kolaylıkla ulaşılabilir.
Öğretmenlerin performans değerlendirilmesi: Öğretmenlerin performanslarının değerlendirilmesi için kullanılan veriler de blockchain tabanlı bir sistemde saklanabilir. Bu sayede verilerin güvenliği ve doğruluğu sağlanmış olur.
Öğrencilerin öğrendiklerinin takip edilmesi: Öğrencilerin öğrendiklerini takip etmek için kullanılan veriler de blockchain tabanlı bir sistemde saklanabilir. Bu sayede öğrencilerin ilerleme durumlarının takibi ve değerlendirilmesi kolaylaşır.
Öğrencilerin başarı notlarının kaydedilmesi: Öğrencilerin başarı notları da blockchain tabanlı bir sistemde kaydedilebilir. Bu sayede notların güvenliği ve doğruluğu sağlanmış olur.