Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

SatoshiTURK Ailesine Hoş Geldiniz!

Türkiye’nin en güvenilir kripto ve blockchain topluluğunu ziyaret ettiğiniz için mutluyuz. SatoshiTURK olarak, her seviyeden kripto meraklısı ve blockchain uzmanına bilgi paylaşımı, öğrenme ve kazanç fırsatları sunuyoruz. Amacımız, güncel ve bağımsız bilgiye kolayca ulaşmanızı sağlamak ve özgün içeriklerle kendinizi geliştirmenize olanak tanımaktır. Burada, kripto para dünyasının en yeni gelişmelerini takip edebilir, güncel analizlere ve rehberlere göz atabilir, blockchain teknolojisinin sunduğu fırsatları daha yakından keşfedebilirsiniz.

Topluluğumuza katılarak sadece bilgi edinmekle kalmaz, aynı zamanda katkılarınızın karşılığını BNB Coin ile alabilirsiniz. Forumumuzda, açtığınız her başlık, sorduğunuz her soru ve sağladığınız her faydalı bilgi, size SatoshiTURK kredi sistemi üzerinden BNB Coin kazandırır. Bu sayede, öğrenirken kazanma deneyimini yaşayacak ve topluluğumuza aktif bir şekilde katkıda bulunarak değerli bir üye olacaksınız.

Deneyimlerinizi, fikirlerinizi ve analizlerinizi paylaşarak hem kendinizi geliştirebilir hem de bu katkılarınızın ödüllerini kazanabilirsiniz. Kripto dünyasında güvenle ilerlemek, yeni insanlarla tanışmak ve sektör hakkında daha fazla bilgi edinmek için SatoshiTURK ailesine katılın. Hadi, birlikte öğrenelim, keşfedelim ve Türkiye'nin en güçlü kripto topluluğunda güvenle yol alalım!

Eklenmesi Gereken Konular

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yecele
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhabalar, bence OYUN kategorisi iyi olur. Hem arkadaşlardan ücretsiz sunulan oyunları takip edenler varsa bunlardan herkes yararlanır hem de belli başlı bilinen oyunlar oynanıyorsa bu konularda sohbet ve bilgi alışverişi olacağı kanısındayım. Evet bir bitcoin ile alakalı forumumuz ama Konu Dışı alt başlığına eklenirse arada uğranılan yerlerden olur.
Bir de bu kategori çok altta kalmış ama sanırım olması gereken yer orası herhalde.
Bunun harici size özelden de yazmıştım burada da bulunsun spor haberleri açarken farkettim ileride bir gün en azından mesaj kapsamına girmeyen konularda yeni konu açarken bekleme süresi düzeltilebilir ilerleyen zamanlarda.

Ve mümkünse kripto paralarda aktif olanlar ve ilerde olacaklar için başlığı olan kripto paraların alt başlıklarının açılmasını ve en azından konuların yerlerinin dağınık olmaması gerektiğini de söyleyebilirim. Haberler ve Grafik Analiz olarak.

Merhabalar, bence OYUN kategorisi iyi olur. Hem arkadaşlardan ücretsiz sunulan oyunları takip edenler varsa bunlardan herkes yararlanır hem de belli başlı bilinen oyunlar oynanıyorsa bu konularda sohbet ve bilgi alışverişi olacağı kanısındayım. Evet bir bitcoin ile alakalı forumumuz ama Konu Dışı alt başlığına eklenirse arada uğranılan yerlerden olur.
Bir de bu kategori çok altta kalmış ama sanırım olması gereken yer orası herhalde.
Bunun harici size özelden de yazmıştım burada da bulunsun spor haberleri açarken farkettim ileride bir gün en azından mesaj kapsamına girmeyen konularda yeni konu açarken bekleme süresi düzeltilebilir ilerleyen zamanlarda.
Önerileriniz için teşekkürler, Siz daha öncesini bilmiyorsunuz doğal olarak. bir çok kategorimiz vardı, şuan için bu kategorilere ihtiyaç olmadığını anladık. bu şu demek değil ( eklemeyeceğiz ) zamanla bunları ekleyeceğiz detaylandıracağız. yol haritamız baya kapsamlı bu yüzden öncelikli konulara odaklanıyoruz 🙂
Ve mümkünse kripto paralarda aktif olanlar ve ilerde olacaklar için başlığı olan kripto paraların alt başlıklarının açılmasını ve en azından konuların yerlerinin dağınık olmaması gerektiğini de söyleyebilirim. Haberler ve Grafik Analiz olarak.
Burayı anlayamadım lütfen detaylandırımısınız?

Öneriler için teşekkürler
keyifli forumlar.

İlk dediğinize katılmaya başladım, oradaki konular çok sohbete açık olmuyor katılan az 🙂

1618450343476.webp

Şuradaki alt başlıklardan bahsediyorum hocam. Şimdi belki yoğunluk az olabilir konu girdisi de az olabilir ama diğerlerine de bu başlıklar açılırsa ileride çok sıkıntı çekmeyiz konu dağınıklığından.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum istatistikleri

Konular
13.642
Kullanıcılar
6.888
Son üye
Malibskrt
Geri