Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

SatoshiTURK Ailesine Hoş Geldiniz!

Türkiye’nin en güvenilir kripto ve blockchain topluluğunu ziyaret ettiğiniz için mutluyuz. SatoshiTURK olarak, her seviyeden kripto meraklısı ve blockchain uzmanına bilgi paylaşımı, öğrenme ve kazanç fırsatları sunuyoruz. Amacımız, güncel ve bağımsız bilgiye kolayca ulaşmanızı sağlamak ve özgün içeriklerle kendinizi geliştirmenize olanak tanımaktır. Burada, kripto para dünyasının en yeni gelişmelerini takip edebilir, güncel analizlere ve rehberlere göz atabilir, blockchain teknolojisinin sunduğu fırsatları daha yakından keşfedebilirsiniz.

Topluluğumuza katılarak sadece bilgi edinmekle kalmaz, aynı zamanda katkılarınızın karşılığını BNB Coin ile alabilirsiniz. Forumumuzda, açtığınız her başlık, sorduğunuz her soru ve sağladığınız her faydalı bilgi, size SatoshiTURK kredi sistemi üzerinden BNB Coin kazandırır. Bu sayede, öğrenirken kazanma deneyimini yaşayacak ve topluluğumuza aktif bir şekilde katkıda bulunarak değerli bir üye olacaksınız.

Deneyimlerinizi, fikirlerinizi ve analizlerinizi paylaşarak hem kendinizi geliştirebilir hem de bu katkılarınızın ödüllerini kazanabilirsiniz. Kripto dünyasında güvenle ilerlemek, yeni insanlarla tanışmak ve sektör hakkında daha fazla bilgi edinmek için SatoshiTURK ailesine katılın. Hadi, birlikte öğrenelim, keşfedelim ve Türkiye'nin en güçlü kripto topluluğunda güvenle yol alalım!

Elon Musk, Metaverse ve Web 3.0 Hakkında ki Fikirlerini Paylaştı

Elon Musk, Metaverse ve Web 3.0 Hakkında ki Fikirlerini Paylaştı.webp

Elon Musk, Metaverse ve Web 3.0 Hakkında ki Fikirlerini Paylaştı​

SpaceX ve Tesla CEO’su Elon Musk, Metaverse ve Web 3.0 ekosistemlerini pazarlama taktiği olarak adlandırdığından herhangi bir destek vermedi.

The Babylon Bee ile gerçekleştirdiği röportajda Elon Musk’a Metaverse için düşünceleri soruldu.
Musk: “Bütün gün yüzüne lanet bir ekran bağlayan birini görmüyorum. İnsanlar benimle bu konuda çok konuşsa da, bu metaverse olayını mutlaka satın alıp almadığımı bilmiyorum." Şeklinde yanıt verdi.

Metaverse ile Sanal gerçeklik için açıklamada bulunan Elon Musk, sanal dünya için fiziksel dünyayı terk etmek zorunda kalacağı bir gelecek istemediğini belirtti.

"Uzun vadede, sofistike bir Neuralink sizi tamamen sanal gerçekliğe sokabilir. Sanırım meta veri evreninde kaybolmaktan çok uzağız, bu kulağa biraz modası geçmiş bir kelime gibi geliyor.”
Ekran Alıntısı.webp

Elon Musk, bilgisayar aracılığı ile fiziksel yetenekleri yüklemek ve geliştirmek adına insanlara beyin implantları yerleştirmeyi hedefleyen nöroteknoloji şirketi Neuralink’i kurdu.

“Şu anda zorlayıcı bir metaverse durumu göremiyorum veya Web 3, gerçeklikten daha fazla pazarlama gibi geliyor. Anlamadım, belki anlarım ama henüz anlamadım."

Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen Kod Konferansında Kripto paralar hakkında konuşan Musk:

“Kriptoyu yok etmek mümkün değil, ancak hükümetlerin ilerlemesini yavaşlatması mümkün.” Dedi.

Amerika’nın ise kripto paralar hakkında ‘Hiçbir şey yapmamasını’ ileri sürdü.

Elon reis bizim önderimizdir. Bütün kripto alemi, adamın ağzına bakıyoruz resmen. 🙂

Ayrıca @Sena Yılmaz hocam, müsait olduğunuzda ANKR için de bir analiz paylaşabilir misiniz? Ya da düşünceniz nedir?

Bu coin saç-baç yolduracak bana. Beni çok yavaşlattı. Kaçış yolu arıyorum açıkçası. 🙂

Elon reis bizim önderimizdir. Bütün kripto alemi, adamın ağzına bakıyoruz resmen. 🙂

Ayrıca @Sena Yılmaz hocam, müsait olduğunuzda ANKR için de bir analiz paylaşabilir misiniz? Ya da düşünceniz nedir?

Bu coin saç-baç yolduracak bana. Beni çok yavaşlattı. Kaçış yolu arıyorum açıkçası. 🙂
evet ısrarla yatay ilerlemeyi devam ettiriyor ve bir süre daha yatay trendi devam ettirecek gibi duruyor. Boş bir zamanda inceleyeceğim. 🙂 YTD.

Forum istatistikleri

Konular
13.642
Kullanıcılar
6.888
Son üye
Malibskrt
Geri