SenaOnChain
Expert
- BNB
- 0,00024150
Elon Musk, Metaverse ve Web 3.0 Hakkında ki Fikirlerini Paylaştı
SpaceX ve Tesla CEO’su Elon Musk, Metaverse ve Web 3.0 ekosistemlerini pazarlama taktiği olarak adlandırdığından herhangi bir destek vermedi.The Babylon Bee ile gerçekleştirdiği röportajda Elon Musk’a Metaverse için düşünceleri soruldu.
Musk: “Bütün gün yüzüne lanet bir ekran bağlayan birini görmüyorum. İnsanlar benimle bu konuda çok konuşsa da, bu metaverse olayını mutlaka satın alıp almadığımı bilmiyorum." Şeklinde yanıt verdi.
Metaverse ile Sanal gerçeklik için açıklamada bulunan Elon Musk, sanal dünya için fiziksel dünyayı terk etmek zorunda kalacağı bir gelecek istemediğini belirtti.
"Uzun vadede, sofistike bir Neuralink sizi tamamen sanal gerçekliğe sokabilir. Sanırım meta veri evreninde kaybolmaktan çok uzağız, bu kulağa biraz modası geçmiş bir kelime gibi geliyor.”
Elon Musk, bilgisayar aracılığı ile fiziksel yetenekleri yüklemek ve geliştirmek adına insanlara beyin implantları yerleştirmeyi hedefleyen nöroteknoloji şirketi Neuralink’i kurdu.
“Şu anda zorlayıcı bir metaverse durumu göremiyorum veya Web 3, gerçeklikten daha fazla pazarlama gibi geliyor. Anlamadım, belki anlarım ama henüz anlamadım."
Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen Kod Konferansında Kripto paralar hakkında konuşan Musk:
“Kriptoyu yok etmek mümkün değil, ancak hükümetlerin ilerlemesini yavaşlatması mümkün.” Dedi.
Amerika’nın ise kripto paralar hakkında ‘Hiçbir şey yapmamasını’ ileri sürdü.