Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Elon Musk'ı Cimer'e Şikayet Eden Türk

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Aykdr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
E1kZ38VWQAEE5no.jpg

Elon Musk son günlerde attığı tweetlerle Bitcoin'in büyük ölçüde değer kaybetmesine sebep oldu. 42.200$ seviyelerine kadar düşen Bitcoin insanları büyük zarara uğrattı. Herkes ne zaman yükseleceği konusunda büyük merak içinde.

Bir vatandaşımız bu durumdan sıkılmış olmalı ki daha fazla sabredemeyip Elon Musk'ı, Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi ( CİMER)'e şikayet etti. Piyasaları manipüle ettiği için büyük zarara uğradığını ve bu yüzden Elon Musk'a para cezası kesilmesini istedi.

Piyasaların kırmızıya boyandığı bu günlerde yüzümüzü güldürecek bir olay. Umarım bu durum N.A.S.A'ya kadar gitmeden çözüme ulaşır.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Yani böyle bir şikayet gerçekten yapıldıysa, atan kişiye devlet kurumunu meşgul ettiği için ceza kesilmesini isterdim. Yapılan Şikayet %100 goygoy amaçlı atıldığı belli.

Ekli dosyayı görüntüle 5599

Elon Musk son günlerde attığı tweetlerle Bitcoin'in büyük ölçüde değer kaybetmesine sebep oldu. 42.200$ seviyelerine kadar düşen Bitcoin insanları büyük zarara uğrattı. Herkes ne zaman yükseleceği konusunda büyük merak içinde.

Bir vatandaşımız bu durumdan sıkılmış olmalı ki daha fazla sabredemeyip Elon Musk'ı, Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi ( CİMER)'e şikayet etti. Piyasaları manipüle ettiği için büyük zarara uğradığını ve bu yüzden Elon Musk'a para cezası kesilmesini istedi.

Piyasaların kırmızıya boyandığı bu günlerde yüzümüzü güldürecek bir olay. Umarım bu durum N.A.S.A'ya kadar gitmeden çözüme ulaşır.
Yurdumun insanı 😆

İnan bu durumu bizim milletimizden başka kimse yapmazdı. Ben pek şaşırmadım bu durumun böyle olmasına , ilk başta yapılan yorum gibi devleti oyalamaktan belki cezai işlem uygulanabilir ama bana göre zor bir ihtimal. Çünkü neler neler görüyoruz onlara bir şey yapılmasıyla sana da yapılmaz o yüzden için rahat olabilir.

Forum istatistikleri

Konular
13.941
Kullanıcılar
6.974
Son üye
morinkaaa
Geri